Bίκυ η γκαζιάρα!

Bίκυ η γκαζιάρα! Facebook Twitter
18

via scouter

«Έλα Βίκυ...δώσε γκάζι μωρή ανάπηρη...» λέει αυτός που τραβάει το video!

Kαι η Βίκυ δυστυχώς τον ακούει και δίνει...

(Eλπίζουμε να είναι καλά)

*Μας θύμισε αυτό το παλιότερο βιντεάκι:

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

13 σχόλια
ρε η βικυ εγινε διασημη και εχει και fan page στο φεισμπουκι και τι μου λετε εσεις τωρα.........και εχει και αλλα 10 μηχανακια μετα απο αυτο το βιντεο......γεια σου βικαρα με τα γκαζια σου!!
Το βίντεο είχε πέσει στην αντίληψη μου εδώ και κάτι μέρες αλλά δε το είχα ανοίξει υποψιασμένη ότι είναι κάτι τέτοιο. Μπήκα στη διαδικασία να το δω γιατί μου έκανε εντύπωση που το είδα στη lifo και ειλικρινά απόρησα με αυτό που είδα... Πριν 10 μέρες περίπου είχε δημοσιευθεί το βίντεο του Shane Koyczan όπου στο τέλος του άρθρου υπάρχει το εξής: "Το μοιραζόμαστε, με την ελπίδα να καταλάβουν όλοι πόσο πονούν τα λόγια που μπορεί απερίσκεπτα να λένε στους ανθρώπους που διαφέρουν απ' αυτούς." Πηγή: www.lifo.grΤελικά τι παίζει με τη lifo; Από τη μία κατακρίνει το bullying αλλά στο cyber-bullying συμμετέχει;
Το χειρότερο απ όλα είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που γελάνε με αυτό το βίντεο. Κρίμα..... . Μα καλά! Τόσο περήφανοι και άντρες ένιωσαν, που μπορούν να οδηγούν παπί και η κοπέλα δεν μπορεί; Θέλησαν να ανεβάσουν το κατόρθωμα τους στο youtube; Και η κοπέλα πήγε να χτυπήσει άσχημα. Τι χαμηλής νοημοσύνης άτομα. Τι σύνδρομα κατωτερότητας.
Ο κόσμος μέσα από τα μάτια της Ελληνίδας μάνας... Θέλουμε και λίγο τρέλα και καφρίλα εμείς οι έκφυλοι νεολαίοι. Οκ. αναγνωρίζω όρια, (έχω χάσει συγγενή πρώτου βαθμού σε τροχαίο με μηχανή), αλλά τα σοβαρά σχόλια που ξεχειλίζουν ορθότητα, είναι τέρμα μίζερα και γεροντίστικα.
Τόσα πολλά λάθη μαζεμένα σε ένα βίντεο....Μία προφανώς άπειρη οδηγός,με ένα μηχανάκι σκοτώστρα,έναν το λιγότερο απαράδεκτο "δάσκαλο",σε έναν στενό δρόμο με πολλά εμπόδια και χωρίς κανένα προστατευτικό εξοπλισμό(έστω κράνος),είναι η ιδανική συνταγή για αυτό το αποτέλεσμα...α ρε Βικούλα έμπλεξες με κακές παρέες...και έγινες διάσημη για όλους τους λάθος λόγους...