Σελέμπριτι ή τέρατα;

Σελέμπριτι ή τέρατα; Facebook Twitter
15

(To είδα χάρη στον Μανώλη Βαμβούνη)

 

 

Περιμέντε να φορτώσει...

Θα πάρει κάποια ώρα γιατί είναι μεγαλούτσικο gif, 

αλλά αξίζει. 

Και μετά να κοιτάτε τον σταυρό στη μέση... 

15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

10 σχόλια
Βασίζεται στην "ικανότητα" της όρασης να "διορθώνει" ένα "λάθος". Το λάθος αυτό ονομάζεται "τυφλό σημείο" και είναι το σημείο στον βολβό του ματιού στο πίσω μέρος, απ όπου εξέρχονται οι νευρώνες απο τους υποδοχείς του ματιού, για να πάνε στο κέντρο του εγκεφάλου που επεξεργάζεται την όραση. Ουσιαστικά υπάρχει ένα σημείο στο οπτικό μας πειδίο όπου δεν βλέπουμε! Για να το διορθώσει αυτό ο εγκέφαλος και να "ολοκληρώσει " την εικόνα, χρησιμοποιεί πληροφορίες απο παραδιπλανές περιοχές. Κατα κάποιο τρόπο της συνδυάζει! Συνήθως , και οι δύο οφθαλμοί μας βλέπουν την ίδια εικόνα μπροστά τους...τί γίνεται όμως όταν βλέπουν δύο διαφορετικά πράγματα απο κάθε οφθαλμό;; Νά τι γίνεται...
helen, ενδιαφέρων σχόλιο αλλά δεν πρέπει να ισχύει αυτό που λες για τους 2 οφθαλμούς. Αν κλείσω με την αριστερή μου παλάμη την αριστερή εικόνα και επιπλέον κλείσω και το αριστερό μάτι , παραρηρώντας το σταυρό μόνο με το δεξί μάτι πάλι βλέπω το τέρας για την δεξιά εικόνα μόνο.