Προφυλακιστέος και ο Χρήστος Παππάς

Προφυλακιστέος και ο Χρήστος Παππάς Facebook Twitter
4

Προφυλακιστέος, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέων και ανακριτών, κρίθηκε πριν από λίγο ο «υπαρχηγός» της Χρυσής Αυγής και βουλευτής Επικρατείας, Χρήστος Παππάς.

Σύμωνα με πληροφορίες, η σύσκεψη των τεσσάρων ανακριτών και εισαγγελέων ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Η απολογία του Χρήστου Παππά είχε ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 7 το απόγευμα.

Να θυμίσουμε ότι ο Χρήστος Παππάς, πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί στη 1 περίπου το μεσημέρι. Η απολογία του διήρκεσε περισσότερες από 6 ώρες.

Φτάνοντας εκεί, είχε σπεύσει να δήλωσει ότι «Η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές».

Μετά τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον Γιάννη Λαγό, και τα υπόλοιπα στελέχη της Χρυσής Αυγής, τώρα και ο Χρήστος Παππάς αναμένεται να πάρει τον δρόμο για την φυλακή.

 Με την απολογία Παππά, και την προφυλάκισή του, κλείνει ο κύκλος των απολογιών των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που συνελήφθησαν για σύσταση και οργάνωση τρομοκρατικής οργάνωσης.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και η Γερμανία λέει «ναι» στο να χρησιμοποιήσει η Ουκρανία δικά της όπλα

Διεθνή / Το Βερολίνο επιτρέπει στην Ουκρανία να χρησιμοποιεί γερμανικά όπλα κατά στόχων στη Ρωσία

Ανησυχία για κλιμάκωση - Ο Γερμανός ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιούν όπλα από το Βερολίνο για να πλήξουν στρατιωτικούς στόχους σε ρωσικό έδαφος
NEWSROOM