O Άνθιμος, οι κίνδυνοι από τον «Σουλεΐμάν» και ένα γραπτό μήνυμα στο Θεό

Facebook Twitter
16

"Ήρθα στον Αντ1 για να σας υποδουλώσω και να υπενθυμίσω στον Άνθιμο ότι το στυλ δεν αγοράζεται"

Όταν διάβασα πριν μερικές μέρες ότι ο Άνθιμος στράφηκε κατά της τηλεοπτικής σειράς  «Σουλεΐμάν ο μεγαλοπρεπής» λέγοντας σε κήρυγμα του ότι «Κανένας δεν πρέπει να βλέπει την σειρά γιατί δείχνει ότι παραδοθήκαμε. Πρέπει να γίνουμε ελληνικότεροι από όσο είμαστε» ανάμεσα σε άλλα δεν ήθελα να γράψω για αυτό το παραμικρό. Ο λόγος είναι ότι επαναλαμβάνοντας στο ίντερνετ την κάθε μπουρδολογία που λέει ένας παπάς της δίνεις υπόσταση. Έτσι το άφησα. Χθες το πρωί όμως βλέποντας ΣΚΑΙ θυμήθηκα ότι διανύουμε ακόμα την πρωτόγονη ψηφιακή εποχή όπου  η τηλεόραση δίνει υπόσταση στην κάθε μπουρδολογία και είναι πιο επικίνδυνη από το ίντερνετ.

Συνομιλώντας ο Άνθιμος με τους Λυριτζή- Οικονόμου το πράγμα ξέφυγε από το «Σουλεΐμάν» μπλέχτηκε το ζήτημα της Θράκης, τα τζαμιά που ΔΕΝ πρέπει να γίνουν στην Αθήνα και το ύπουλο σχέδιο των Τούρκων να μας αφανίσουν. Το πάρτι της συνωμοσιολογίας με καλεσμένους τους δύσμοιρους θεατές που ετοιμαζόντουσαν να φύγουν για τις δουλειές τους δεν άργησε να ανάψει. Μπούχτισα και άρχισα να κυλώ στην απογοήτευση σκεφτόμενος ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού αυτής της χώρας.

Μου ήρθαν όλα μαζεμένα στο μυαλό. Λέσχη Μπίλντερμπεργκ που καθορίζει τις τύχες μας , αεροψεκασμοί πάνω από το Σύνταγμα που καθορίζουν την ψήφο μας, τηλεοπτικά σήριαλ που προσπαθούν να μας υποδουλώσουν στους Τούρκους, και ποιος ξέρει τι άλλο; Ίσως όλο αυτό να είναι ένα σχέδιο των εξωγήινων για να μας απαγάγουν και να αντιγράψουν το ανώτερο DNA μας. Πιλότοι των διαστημόπλοιων θα είναι φυσικά Εβραίοι εξωγήινοι του γνωστού λόμπι.

Αν υπήρχε Θεός και διάβαζε αυτό το blog (hint) θα του ζητούσα μια χάρη. Με τρεμάμενα χέρια από την συγκίνηση που απευθύνομαι σε Αυτόν θα του έγραφα τα εξής: «Θεέ μου σε παρακαλώ στείλε τους εκπροσώπους σου στην γη με τσιπάκι εμφυτευμένο στο σβέρκο. Προγραμμάτισε τους ώστε να ασχολούνται αποκλειστικά με εκκλησιαστικά θέματα και να κηρύττουν τον λόγο Σου. Ζητάω πολλά το ξέρω αλλά σε θεωρώ ανώτερο του Matrix. Αμήν»

16

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

11 σχόλια
To κόβω με τον Σουλεϊμάν να αρχίσω και εγώ να βλέπω τούρκικα... ιστορική σειρά από την γειτονική χώρα; Ιντριγκαδόρικο... Μπράβο ρε Άνθιμε και το 'χα ξεχάσει ότι θα βγει...
Περί λέσχης Bilderberg και λοιπών ανοησιών:Πράγματι είναι πολύ δύσκολο για τους πλούσιους και ισχυρούς αυτού του κόσμου να οργανωθούν ώστε να προφυλάξουν τα προνόμια και την κοινωνική τους θέση.Εξαιρετική δυσκολία παρουσιάζουν ιδιαίτερα οι συγκεντρώσεις πίσω από κλειστές πόρτες και μακρυά από τα ΜΜΕ όπου και αποφασίζεται το μέλλον του κόσμου.Θα ήταν επίσης γελοίο ακόμα και να υπαινιχθούμε ότι μασονικά λόμπι επηρεάζουν αποφάσεις και κινούν τα νήματα από το πίσω μέρος της σκηνής.Και όλα αυτά γιατί προφανώς είμαστε τόσο ξύπνιοι που αποκλείεται να μην καταλαβαίναμε αυτό που οι άλλοι κάνουν κρυφά και δεν διατυμπανίζουν.Καλή σου νύχτα και καλό μας ξημέρωμα!
Άλλο όμως να μιλάς γενικώς για το λόμπι κάποιων ισχυρών ανθρώπων, κι άλλο να θεωρείς ότι το συγκεκριμένο λόμπι διαχρονικά βάλλεται επισταμένα εναντίον της Ελλάδας, λες και άλλες χώρες δεν υπάρχουν στο χάρτη, λες και η Ελλάδα είναι ο ομφαλός της γης και οι κάτοικοί της κάτι το τόσο ξεχωριστό που χρίζουν ενός ειδικά γι' αυτούς σχεδιασμένου σχεδίου εξόντωσης.Βλακεία είναι το να προσποιείσαι πως δε γίνονται συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες, αλλά μεγαλύτερη βλακεία είναι το να νομίζεις πως ξέρεις ακριβώς τι λέγεται πίσω από τις εν λόγω κλειστές πόρτες. (Γιατί είσαι ΤΟΣΟ πιο ξύπνιος, προφανώς.)
vam όπως κατάλαβες η λέξη ανθιμος παραπέμπει στην εξωτερική πολιτική της χώρας σύμφωνα με ορισμένους...γι' αυτό να προσέχεις όταν αναφέρεσαι στα ιερά και όσια αυτού του έθνους...
Καλά ο άνθιμος ξέρουμε ότι είναι χριστιανός μουτζαχεντίν,όσο για τα τούρκικα σήριαλ,υπάρχει και το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ,άσχετα εάν η τηλεόραση έχει κάνει μια ασύρματη λοβοτομή στο κοινό της που έχει ξεχάσει αυτό το κουμπάκι...
Μας πειράζει άραγε που τα σήριαλ είναι τούρκικα ή που είναι χαμηλού επιπέδου; Αν εξαιρέσουμε τον Σουλεϊμάν που είναι ιστορικό σήριαλ και δείχνει να έχουν πέσει και χρήματα και μια στοιχειώδης μελέτη, κρίνοντας από τα τρέιλερ των υπολοίπων έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όλα έχουν μια πικρή μικρή Μιμίκα, πτωχή πλην τίμια, για πρωταγωνίστρια, που της τυχαίνουν όλες οι συμφορές κι όλοι την ορέγονται, ένας κακός γαιοκτήμονας που δεν τον θέλει αλλά μετά τον ερωτεύεται παράφορα, σενάριο επιπέδου σχολικής παράστασης και σάουντρακ μονίμως ένα πονεμένο βιολί.Αλλά το πρόβλημα είναι μόνο η χώρα παραγωγής.Και μια απορία:Αν όντως είναι η ωχρά σπειροχαίτη της ελληνικής τηλεόρασης, γιατί κάνουν τηλεθεάσεις;
Ενταξει κυριε Μαρκη, εσεις προφανως δεν εχετε ουτε ιερο, ουτε ισιο. Δεν εχουν ομως δικαιωμα καποιοι συμπολιτες μας να εχουν; Πρεπει να τα ισοπεδωσετε και να τα αποδομησετε ολα; Γιατι θελετε με το ζορι να τους αφαιρεσετε αυτο το δικαιωμα στο ονομα καποιου αορατου προοδευτισμου; Και οσο γραφικοι και να ειναι καποιοι κληρικοι, εσεις προτεινετε να ξεχασουμε τελειως ο,τι εγινε στο παρελθον; Και να ξεχασουμε τι γινεται στο παρον στην Κυπρο και στη Θρακη και στο Αιγαιο; Πρεπει να ειμαστε η μονη χωρα η οποια απειλειται με casus beli (αιτια πολεμου) απο την γειτονα της και παραλληλα καποιοι να μαχονται για να δειχνει η τηλεοραση σηριαλ απο την χωρα αυτη! Ειστε ειτε πολυ αφελης η πολυ επικινδυνος.ΥΓ Δεν συμφωνω με τον Ανθιμο.
Πιστευω οτι ο μεγαλυτερος κινδυνος σ'αυτη την χωρα ειναο ο φοβος! Οι ελληνικες συνομωσιολογιες που εχουν καταντησει εθνικο σπορ βλαπτουν σοβαροτατα την πατριδα μας. Δεν ειμαστε ουτε η μονη χωρα που απειλειται απο ξενες δυναμεις, ουτε βεβαια ειμαστε οι "εκλεκτοι του θεου". Ας σοβαρευτουμε(και να ειστε σιγουρος, οταν σοβαρευτουμε εμεις θα σοβαρευτουν υποχρεωτικα και οι ιερεις μας) καποτε αλλιως θα δουμε πολυ χειροτερς μερες...
Κανεις δεν ειπε οτι ειμαστε η μονη χωρα που απειλειται, ουτε οτι ειμαστε οι εκλεκτοι του θεου. Αλλοι λαοι τα λενε αυτα. Συμφωνω για τον φοβο, αλλα υπαρχει ο βασιμος και ο αβασιμος φοβος. Οταν υπαρχουν καποια γεγονοτα που απορεουν απο την εξωτερικη πολιτικη της Τουρκιας και αφορουν τους χειρισμους στη Θρακη, στο Αιγαιο και στην Κυπρο για παραδειγμα, εγω θεωρω οτι ειναι χαζο να τα αγνοει κανεις.
"Λέσχη Μπίλντερμπεργκ που καθορίζει τις τύχες μας , αεροψεκασμοί πάνω από το Σύνταγμα που καθορίζουν την ψήφο μας, τηλεοπτικά σήριαλ που προσπαθούν να μας υποδουλώσουν στους Τούρκους, και ποιος ξέρει τι άλλο";Αυτά ανακατεύω εγώ τα οποία για εμένα είναι το ίδιο πράγμα: Καθαρή ανθρώπινη βλακείαΓια την Θράκη ο Άνθιμος, που ούτε και αυτός ζει εκεί, μίλησε στο ΣΚΑΙ και την έβαλε στο μιξερ με το Σουλειμάν και τα τζαμια που δεν πρέπει να γίνουν στην Αθήνα.Για τους χαρακτηρισμούς "αφελής και επικίνδυνος" δεν θα τους σχολιάσω. Το ότι με χαρακτηρίζεται έτσι απο αυτό το κείμενο λέει περισσότερα για εσάς παρά για εμέναΕυχαριστώ για την αφιέρωση.ΥΓΦαντάσου και να συμφωνούσες τις θα έγραφες
Μα γίνεται στις μέρες μας να ζητάμε απαγόρευση κάποιου σίριαλ η ταινίας?Που ζούμε?Στον μεσαίωνα?Ολοι μας περιμένουμε εκτός από τον Σουλειμάν και την ταινία για τον Μωάμεθ.Περιμένουμε πως και πως να παιχτεί σε κάποιον κινηματογράφο της χώρας μας!Ισως και η κ. Κιτσοπούλου,η υπέρμαχος της ελευθερίας της τέχνης να θελήσει να την παρουσιάσει!
άσε τον άνθιμο στην άκρη.ζεις στη θράκη και ξέρεις τι γίνεται?είπες να δοκιμάσεις το καινούργιο σου μίξερ σήμερα, τι σχέση έχουν οι αεροψεκασμοί και τα λοίπα που αναφέρεις με σοβαρά εθνικά θέματα όπως αυτό της θράκης?ουπςς..ξεχάστηκα διαβάζω τη στήλη nevermind..κόψε τους sex pistols, αφιερωμένο http://www.youtube.com/watch?v=vG2ZKxKVO_c&feature=fvst