Δέκα απορίες που μπορεί να έχεις για το Avatar που σου αξίζει.

Facebook Twitter
0

1

Όλοι αυτοί οι τύποι με τα μούσια, τα τσιγάρα, τους σηκωμένους γιακάδες και τα μισόκλειστα μάτια πως είναι στην πραγματικότητα;

Φορούν ριγέ πιτζάμες. Συνήθως πίνουν σοκολατούχο γάλα. Έχουν αρκετές εμμονές (αν αλλάξεις θέση στα μαξιλάρια του καναπέ τους, μπορεί να κάνουν ένα εξάμηνο να σου μιλήσουν)και μια λαχτάρα να βγουν ραντεβού με το Avatar «ευαισθητούλα» για να του δείξουν πως είναι οι σκληροί τύποι.

2

Τι ακριβώς είναι το avatar «ευαισθητούλα»;

Αυτό το avatar που θα πει στο αξύριστο avatar, «σε βλέπω και ανάβω αλλά είμαι σε σχέση». Το αξύριστo avatar συνήθως μένει με το σοκολατούχο γάλα στο χέρι.

3

Έχω δει τόσα ζώα και πουλιά σε avatar(γατάκια, βάτραχια, κροκόδειλους, πετεινούς, κ.α). Δεν έχω δει όμως πολλά γουρούνια να κυλιούνται στη λάσπη; Γιατί;

Το «γουρούνι στη λάσπη» είναι πολύ 2007 πια. Ξεκίνησε σαν αστείο, τότε (ότι και καλά όλοι είμαστε γουρούνια και λέμε ότι θέλουμε), αλλά αργότερα αποκτήσαμε τρόπους, για αυτό μειώθηκαν τα γουρούνια-avatar.Γιατί γελάς;

4

Γιατί κάποιοι αυθόρμητα «ανεβάζουν» την δική τους φωτογραφία;

Καημένε. Αυτό το αυθόρμητο που βλέπεις είναι δέκα εργατοώρες διαλογή της τέλειας ψηφιακής φωτογραφίας συν πέντε συναντήσεις με φίλους για να τους πουν την γνώμη τους, βάλε και δυο ώρες «βάζω-βγάζω-αλλά-θα-βρω-την-τέλεια», οι άνθρωποι έχουν χτυπήσει υπερωρίες. Δεν είναι όλα απλά και αυθόρμητα όπως φαίνονται.

5

Είναι όλοι τόσο όμορφοι. Και εγώ…

Και εσύ τόσο ηλίθια. Καταλαβαίνω. Πιστεύεις και την ομορφιά τους εεε; Ρε συ αν τo photoshop στα περιοδικά είναι το νηπιαγωγείο τα avatar του twitter πηγαίνουν για master. Δες, γέλα και μην μιλάς.

6

Γιατί τα Χριστούγεννα αισθάνονται κάποιοι υποχρεωμένοι να βάλουν avatar στολισμένο δέντρο, γιατί κάποιοι την Πρωτοχρονιά φοράνε κόκκινα σκουφάκια και γιατί το καλοκαίρι όλοι φαίνονται μαυρισμένοι και αδύνατοι ;

Γιατί όλες οι απαντήσεις βρίσκονται στις φωτογραφίσεις που έκαναν παιδιά. Στο ρόλο της μάνας που ήξερε να φέρεται στο παιδί της όπως του άξιζε :Σαν μοντέλο της  Vogue-παιδί. Και τώρα όλοι οι άλλοι πληρώνουμε τα σπασμένα εκτός απ το περιοδικό και την μάνα, που είναι υπεύθυνοι για το καμάρι τους.

7

Αρκετοί είναι αυτοί που επιλέγουν ένα καρτουν για Avatar. Τι δείχνει αυτό;

Ότι έχουν βαρεθεί την ανθρώπινη τους υπόσταση και θέλουν κάποια άλλη. Συνήθως διαβάζουν ζώδια τρεις φορές την μέρα ή χρησιμοποιούν την λέξη «κάρμα» στο λεξιλόγιο τους συχνά. Μπορεί να βλέπουν και τη σειρά Κάρμα. Θεωρούν τους εαυτούς τους ευαισθητούλια( «Αχ!Είμαι ένα καλό καρτούν Αχ!αγαπώ όλο τον κόσμο), όταν όμως εκνευριστούν βγάζουν πιο πολλούς αφρούς απ τα avatar κρυπτο γουρούνια.

8

Έχω ένα φίλο που αλλάζει το avatar του τρεις φορές την ημέρα. Τι δείχνει αυτό;

Ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την εικόνα του. Τον ενδιαφέρει μόνο το περιεχόμενο του blog του και να συνοψίσει την φιλοσοφία της ζωής στους 140 χαρακτήρες του twitter.

9

Τι θα συμβεί όταν γνωριστούν δυο avatar μεταξύ τους στην πραγματική ζωή και το ένα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα που έχει το άλλο για αυτό;

Μια εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, θα ήταν μια τίμια απάντηση αλλά την ίδια στιγμή ειρωνική. Αυτό που πιστεύω ότι θα συμβεί είναι ότι το ένα avatar θα πάει στην ανατολή και το άλλο avatar στη δύση. Από μακριά το ένα θα αναγνωρίσει το ψέμα που έχει πει στο άλλο. Μετά θα μπουν στο twitter και θα ξεκινήσει η ιστορία Unfollow

10

Μπορεί ένα avatar να επηρεάσει την off line ζωής σου. Θέλω να πω και με όλο το θάρρος, εσύ για παράδειγμα πιστεύεις ότι είσαι ο Vincent Cassel από μία σκηνή του La Haine, τόσα χρόνια. Αυτό σε έχει επηρεάσει;

Μα πώς να με επηρεάσει; Προσπαθώ να μπω στον ρόλο αλλά στο τέλος της ημέρας πονάνε τα κόκαλα μου (Welcome midlife crisis) και το επόμενο πρωί πρέπει να πληρώσω τους λογαριασμούς και το νοίκι. Τώρα άμα βρω ένα άλλο τρελό avatar που πιστεύει ότι είναι η Monica Belluci, αναπτύξουμε μια σχέση μιλώντας στα Chat rooms και αρχίζουμε να συζητάμε στα σοβαρά το μέλλον των παιδιών μας, τι να σου πω; Θα υπάρξει τότε σίγουρα κάποιο θέμα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Σωτήρης Ντάλης / «Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, η ανισότητα θα αυξηθεί»

Ο αναπληρωτής καθηγητής στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και επικεφαλής της Μονάδας Έρευνας για την Ευρωπαϊκή και Διεθνή Πολιτική σχολιάζει τον αντίκτυπο της πανδημίας και της εκλογής Μπάιντεν στην Ευρώπη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
«Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Σωτήριος Σέρμπος / «Επί Τραμπ οι μειοψηφίες κατέστησαν πλειοψηφίες»

Τι σηματοδοτεί η εποχή Μπάιντεν και τι αφήνει πίσω του ο απερχόμενος Πρόεδρος; Απαντά στη LiFO ο Σωτήριος Σέρμπος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής στο Δημοκρίτειο Παν/μιο Θράκης και Ερευνητής στο ΕΛΙΑΜΕΠ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ελλάδα / Θεοκλής Ζαούτης: «Είναι αρκετά πιθανόν να έχουμε τρίτο κύμα πανδημίας»

Ο καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια και μέλος της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας μιλά για τα τελευταία δεδομένα της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Νικόλας Σεβαστάκης / Ο γυμνός βασιλιάς, το Καπιτώλιο και η επόμενη μέρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι ένας Γουίλι Σταρκ της εποχής μας. Υπάρχει κάτι σημαντικό που χωρίζει τη λαϊκιστική φαντασία των χρόνων του Μεσοπολέμου –όπως την αναπλάθει το μυθιστόρημα του Γουόρεν– από τα πλήθη που είδαμε να βγαίνουν από τα μεσαιωνικά σπήλαια των social media για να ορμήσουν προς το Καπιτώλιο.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ελλάδα / Ευάγγελος Μανωλόπουλος: «Να μάθουμε να ζούμε με τις μάσκες, γιατί θα αργήσουμε να τις βγάλουμε»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας, Φαρμακογονιδιωματικής και Ιατρικής Ακριβείας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Φαρμακολογίας, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, μιλά στη LiFO για τα εμβόλια και τις φαρμακευτικές αγωγές που εξετάζονται. Απαντά για το δεύτερο κύμα της πανδημίας, εξηγεί ποια είναι η αλήθεια για τις ΜΕΘ, πότε θα αποχωριστούμε τις μάσκες αλλά και πότε προβλέπεται η επάνοδος στην κανονικότητα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τech & Science / Γιατί η ασφάλεια του εμβολίου είναι υψηλού βαθμού; Ο καθηγητής της Οξφόρδης Πέτρος Λιγοξυγκάκης εξηγεί

Τι θα σημάνει η γενική χρήση των εμβολίων; Θα εφαρμοστούν νέοι κανόνες σχετικά με τον εμβολιασμό; Πότε προσδιορίζεται η έναρξή του; Και τι γίνεται με τους αρνητές;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Νικόλας Σεβαστάκης / Η ενδοχώρα της άρνησης και το εμβόλιο

Η όποια στρατηγική για τον εμβολιασμό χρειάζεται να είναι σκληρή με τον νεοφασισμό των fake news και της ωμής παραπλάνησης. Την ίδια στιγμή, όμως, πρέπει να εντάξει τις ανησυχίες, τις αντιρρήσεις και τις δεύτερες σκέψεις πολλών ανθρώπων.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ
Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ελλάδα / Ευάγγελος Καϊμακάμης: «Έχουν πεθάνει πολλοί σαραντάρηδες στα χέρια μας χωρίς προβλήματα υγείας»

Ο πνευμονολόγος-εντατικολόγος στο νοσοκομείο Παπανικολάου μιλά για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στις ΜΕΘ και τις μελλοντικές ανησυχίες του σχετικά με την πανδημία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ελλάδα / Θεόδωρος Βασιλακόπουλος: «Ακόμη κι αν είχαμε 10.000 κλίνες ΜΕΘ, αν γέμιζαν όλες, θα θρηνούσαμε 4.000 θανάτους»

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σχολιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ