Νέες σειρές για να ανακαλύψετε στις διακοπές του Αυγούστου Facebook Twitter
Επιτέλους, έρχεται η σειρά-crossover σούπερ ηρώων και είναι ίσως η μοναδική στην ιστορία της τηλεόρασης. Για να δούμε αν αξίζει όλο το hype!

Νέες σειρές για να ανακαλύψετε στις διακοπές του Αυγούστου

0

«The Sinner»

2 Αυγούστου

Η Τζέσικα Μπιλ επιστρέφει στην τηλεόραση, για πρώτη φορά σε πρωταγωνιστικό ρόλο μετά το «7th Heaven», τη σειρά με την οποία ξεκίνησε την καριέρα της. Αυτήν τη φορά θα την δούμε σε ένα αστυνομικό δράμα, όπου υποδύεται μια μάνα που κάνει έναν αποτρόπαιο φόνο, αλλά δεν γνωρίζει γιατί. Ο Μπιλ Πούλμαν στον ρόλο του ντετέκτιβ θα τη βοηθήσει να καταλάβει τον λόγο (κι εμάς τι γίνεται).

 


«Atypical»

11 Αυγούστου

Μια μαύρη κωμωδία για τα προβλήματα της ενηλικίωσης. Η Τζένιφερ Τζέισον Λι είναι η μητέρα ενός 18χρονου που πάσχει από μια μορφή αυτισμού και προσπαθεί να βρει την αληθινή αγάπη. Η πρώτη σεζόν θα έχει 8 επεισόδια και είναι η δεύτερη αμερικανική σειρά φέτος, μετά το «Speechless», που αφορά μια οικογένεια που έχει ένα παιδί με ειδικές ανάγκες.

 


«Get Shorty»

13 Αυγούστου

Η γνωστή ιστορία ενός κακοποιού που προσπαθεί να αλλάξει επάγγελμα και να γίνει παραγωγός ταινιών. Πρώτα ήταν βιβλίο, μετά, το 1995, ταινία με τον Τζον Τραβόλτα και τον Τζιν Χάκμαν. Τον «κοντό» έκανε ο Ντάνι ντε Βίτο. Τώρα θα γίνει και σειρά με τους Ray Romano και Chris O'Dowd.

 

«Marvel, The Defenders»

18 Αυγούστου

Επιτέλους, έρχεται η σειρά-crossover σούπερ ηρώων και είναι ίσως η μοναδική στην ιστορία της τηλεόρασης. Η Jessica Jones, ο Daredevil, o Iron Fist και ο Luke Cage ενώνουν τις δυνάμεις ενάντια σε μία καταπληκτική Σιγκούρνι Γουίβερ στον ρόλο της σούπερ κακιάς. Για να δούμε αν αξίζει όλο το hype!

 

«The Tick»

25 Αυγούστου

Δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο Tick, αλλά ούτε και ο ίδιος ο Tick γνωρίζει ποιος είναι και από πού προέρχεται. Το 1986 τον δημιούργησε ο Ben Edlund ως μασκότ, αλλά τελικά του άρεσε η ιδέα, την έκανε κόμικ κι έτσι γεννήθηκε αυτός ο μπλε σούπερ ήρωας με τις κεραίες που παρωδεί τα σούπερ ηρωικά κόμικς. Μένει να κάνει το ίδιο και στην τηλεόραση.

 


«Death Note»

25 Αυγούστου

Άλλο ένα κόμικ μεταφέρεται στην τηλεόραση, αυτήν τη φορά όμως πρόκειται για τηλεταινία του Netflix. Το θρυλικό manga παίρνει σάρκα και οστά στην αμερικανική τηλεόραση. Το περιμέναμε εδώ και 10 χρόνια περίπου. Ένα περίεργο τετράδιο πέφτει στα χέρια ενός εφήβου και του δίνει τη δύναμη να σκοτώσει κάποιον απλώς γράφοντας το όνομά του στις σελίδες του. Στον ρόλο του Ryuk, ενός θεού του θανάτου, o Γουίλεμ Νταφόε. Μένει μόνο να δούμε τι αλλαγές έχουν κάνει οι Αμερικανοί.

 


Επίσης, υπάρχουν τα εξής που έχουν προβληθεί ήδη ή προβάλλονται τώρα: «Glow» – γυναίκες και κατς τη δεκαετία του '80 σε μια απολαυστική ρετρό κωμωδία. «Gypsy» – η Nαόμι Γουάτς υποδύεται μια ψυχίατρο που σπάει το ιατρικό απόρρητο και εισβάλλει στη ζωή των ασθενών της. «Οzark» – ο Τζέισον Μπέιτμαν επιστρέφει στο Netflix με ένα δράμα και η Λόρα Λίνεϊ υποδύεται τη γυναίκα του. Μια οικογένεια προσπαθεί να κρυφτεί από έναν βαρόνο ναρκωτικών. «Midnight, Texas» – από την πένα της συγγραφέως του «True Blood», Charlaine Harris, έρχεται ακόμη μια ιστορία του φανταστικού. Μια πόλη γίνεται ο επί Γης παράδεισος για όλα τα περίεργα και υπερφυσικά πλάσματα που κυκλοφορούν εκεί έξω.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM