Απεργία την Πρωτομαγιά

O Mario έρχεται στα κινητά, στον κινηματογράφο και στο διαδίκτυο

O Mario έρχεται στα κινητά, στον κινηματογράφο και στο διαδίκτυο Facebook Twitter
Η Nintendo ετοιμάζεται να σαρώσει και πάλι φέρνοντας το δημοφιλή της ήρωα σε όλες τις πιθανές νεανικές πλατφόρμες.
0

Τα πρώτα νέα που θα ενθουσιάσουν κάθε οπαδό της Nintendo στον πλανήτη, λένε ότι ο ιαπωνικός γίγαντας των βιντεοπαιχνιδιών μόλις ανακοίνωσε ότι θα φέρει την εξαιρετικά δημοφιλή σειρά του Mario Kart σε κινητά iOS και Android.

Βέβαια, η Nintendo δεν ανακοίνωσε μόνο το παιχνίδι για τα κινητά, αλλά και μια κινηματογραφική ταινία, την οποία έχει αναλάβει η ομάδα πίσω από τα Minions, καθώς και το πολυαναμενόμενο λανσάρισμα μιας online υπηρεσίας για την κονσόλα Switch.

Αρχικά, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα ότι έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη του παιχνιδιού και ελπίζει ότι θα έχει ολοκληρωθεί για να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στον επόμενο χρόνο, μέχρι τον Μάρτιο του 2019.

Επομένως, υπάρχει η πιθανότητα να δούμε το Mario Kart Tour μέσα στο 2018, αν και η Nintendo δύσκολα θα βιαστεί να παραδόσει κάτι που δεν θα πληροί 100% τις αυστηρές προδιαγραφές της.

Ο Mario είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ήρωες στην ιστορία της Nintendo και μέχρι σήμερα συνεχίζει να «πουλάει» πολύ καλά.

Χθες, η Nintendo αποκάλυψε ότι το Mario Kart 8 Deluxe έχει πουλήσει περισσότερα από 7,3 εκατομμύρια αντίτυπα για το Switch από την κυκλοφορία του τον περασμένο Απρίλιο. Αυτό σημαίνει ότι πρόκειται για τις μισές σχεδόν μονάδες από τις 14,8 εκατομμύρια κονσόλες Switch που έχει πουλήσει η Nintendo μέχρι σήμερα.

Η συνδρομητική υπηρεσία Nintendo Switch Online που ανακοίνωσε επίσης η Nintendo θα είναι διαθέσιμη σε πλήρη λειτουργία για όλους από τον Σεπτέμβριο του 2018.

Η εταιρεία καθυστέρησε το λανσάρισμα επειδή ήθελε να δοκιμάσει κάθε πτυχή και να εξαλείψει κάθε είδους bug που παρατήρησαν οι beta testers. Οι συνδρομές ορίστηκαν στα €20 για έναν χρόνο, €8 για τρεις μήνες και €4 για έναν μήνα.

Οι συνδρομητές αυτής της υπηρεσίας θα έχουν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με πολλά κλασικά παιχνίδια η οποία θα ανανεώνεται τακτικά με νέες προσθήκες, όπως τα Super Mario Bros. 3, Dr. Mario και Balloon Fight, τα οποία φυσικά θα υποστηρίζουν online multiplayer.

Τech & Science
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM