To Lenovo Mirage Solo είναι το στοίχημα της Google για το μέλλον της VR

To Lenovo Mirage Solo είναι το στοίχημα της Google για το μέλλον της VR Facebook Twitter
Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας VR περιεχόμενο και να ζήσετε μοναδικές στιγμές, όποτε εσείς θέλετε με τα νέα πρωτοποριακά gadgets της Lenovo, που συνδυάζουν ένα VR headset και μια φωτογραφική μηχανή για βίντεο 180º.
0

Η Lenovo πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια του δικού της αυτόνομου VR headset στο CES 2018, μαζί με την Google, καθώς πρόκειται για το πρώτο αυτόνομο VR headset που βασίζεται στην πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας Daydream. Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, το Lenovo Mirage Solo θα έρχεται με οθόνη LCD 5.5'' ανάλυσης QHD (2560 x 1440) με ρυθμό ανανέωσης 75Hz, επεξεργαστή 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 835, επεξεργαστή γραφικών Adreno 540 GPU, μνήμη RAM 4GB, αποθηκευτικό χώρο 64GB (θα έχει και επέκταση με microSD έως 256GB) και θα ζυγίζει περίπου 640gr.

Απελευθερωμένοι πλέον από καλώδια, PC και κινητά ή παιχνιδομηχανές, με την ευκολία και την απλότητα ενός αυτόνομου Daydream headset μπορεί ο καθένας να ζήσει τη συγκλονιστική εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας σε όλο της το μεγαλείο, με την τεχνολογία παρακολούθησης κίνησης WorldSense, στην πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας της Daydream στην Google. Χρησιμοποιώντας το WorldSense, μπορείτε να σκύψετε, να αλλάξετε θέση ή να κινηθείτε στο χώρο σε μία τεράστια, μαγική βιβλιοθήκη περιεχομένου. Βασισμένο στην πλατφόρμα εικονικής πραγματικότητας του Qualcomm Snapdragon 835, το Lenovo Mirage Solo θα προσφέρει πραγματικά καταπληκτικές εμπειρίες και θα μπορεί να κάνει τo gaming περιβάλλον σας ακόμα πιο πραγματικό με τη χρήση του Daydream controller - του ειδικού ρόπαλου του baseball, τιμονιού ή οποιουδήποτε άλλου gadget χρειάζεται το παιχνίδι που έχετε επιλέξει.

To Lenovo Mirage Solo είναι το στοίχημα της Google για το μέλλον της VR Facebook Twitter
Το Lenovo Mirage Solo προσφέρει πραγματικά καταπληκτικές εμπειρίες και μπορεί να κάνει τo gaming περιβάλλον σας ακόμα πιο πραγματικό με τη χρήση του Daydream controller.

Εκτός από το Mirage Solo, η Lenovo παρουσίασε και μια νέα compact κάμερα για λήψη φωτογραφιών και βίντεο 180º. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας VR περιεχόμενο και να ζήσετε μοναδικές στιγμές, όποτε εσείς θέλετε, με το Lenovo Mirage Camera with Daydream. Αυτή η κάμερα τσέπης απλοποιεί τη διαδικασία της δημιουργίας 3D φωτογραφιών και video με την 13MP διπλή fisheye κάμερά της και το 180x180 πεδίο της, δίνοντας σας τα εργαλεία για να κάνετε το δικό σας περιεχόμενο εικονικής πραγματικότητας ευκολά προσβάσιμο και διασκεδαστικό. Μπορείτε να αναρτήσετε τις φωτογραφίες και τα video της κάμερας Lenovo Mirage στους προσωπικούς σας λογαριασμούς στα Google Photos και YouTube για να μπορείτε να τα ξαναδείτε ή να τα μοιραστείτε. 

Το Lenovo Mirage Solo headset θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2018 στην τιμή των 300 δολαρίων περίπου. 

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM