ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

DJI Osmo Mobile 2: Ο νέος σταθεροποιητής των κινητών

DJI Osmo Mobile 2: Ο νέος σταθεροποιητής των κινητών Facebook Twitter
Η DJI παρουσιάζει την αναβαθμισμένη έκδοση του σταθεροποιητή της για κινητά, το Οsmo Mobile 2, ο οποίος διατηρεί σταθερή την κίνηση της κάμερας.
0

Ένας λόγος πίσω από την επιτυχία των drones της κινεζικής DJI είναι οι απαλές λήψεις βίντεο που συλλαμβάνουν χάρη στα υψηλής ποιότητας αντίβαρα που διαθέτουν. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια τεχνολογία που διαθέτουν τα drones της DJI για να εξομαλύνετε τις λήψεις του smartphone σας με το σταθεροποιητή DJI Osmo Mobile 2 Stabilizer. Αφαιρεί την κίνηση σε τρεις κατευθύνσεις, ενώ η τεχνολογία SmoothTrack ανιχνεύει και αντισταθμίζει την κίνηση της κάμερας. Τα φυσικά κουμπιά σάς επιτρέπουν να ελέγχετε τη λήψη σας χωρίς να αγγίζετε την οθόνη του κινητού σας.

Το νέο μοντέλο είναι ο διάδοχος του πολύ πετυχημένου μοντέλου Osmo Mobile, με υποστήριξη portrait και landscape λήψεων και με επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η οποία χαρίζει αυτονομία στο gimbal μέχρι 15 ώρες με μια μόνο φόρτιση, από τις 4 που έδινε το προηγούμενο μοντέλο.

DJI Osmo Mobile 2: Ο νέος σταθεροποιητής των κινητών Facebook Twitter
Το νέο μοντέλο είναι ο διάδοχος του πολύ πετυχημένου μοντέλου Osmo Mobile, με υποστήριξη portrait και landscape λήψεων και με επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Χάρη στο εύχρηστο αυτό gadget μπορείτε επίσης να φορτίζετε το κινητό σας όσο το χρησιμοποιείτε για λήψη βίντεο, ενώ εκτός από τα κινητά μπορεί να φορτίσει και άλλες συσκευές, σαν μια κανονική power bank, όταν δεν είναι σε χρήση. H τεχνολογία που ενσωματώνει ο Osmo Mobile 2 μπορεί να διατηρεί το κινητό σας σταθερό, όσο εσείς κινείστε αφού καταφέρνει να «αφαιρεί» την κίνηση σε τρεις κατευθύνσεις και πρακτικά, αυτός είναι ο λόγος που οι σταθεροποιητές έχουν γίνει ένα απαραίτηρο gadget όλων των youtubers που "γράφουν" βίντεο μόνο με ένα κινητό. 

Το DJI Osmo Mobile 2 θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο apple.com στις 23 Ιανουαρίου, στην τιμή των 129 δολαρίων. Αργότερα θα διατίθεται από τα επίσημα καταστήματα της DJI και άλλους εξουσιοδοτημένους πωλητές και αντιπροσώπους της.

Τech & Science
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM