ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Motorola: τα νέα Moto x4 και Moto z2 Force Edition όπως παρουσιάστηκαν στην IFA

Motorola: τα νέα Moto x4 και Moto z2 Force Edition όπως παρουσιάστηκαν στην IFA Facebook Twitter
Απλώς βάλτε το νέο 360 Camera Moto Mod σε οποιαδήποτε Moto z συσκευή και μετατρέψτε την σε 360 μοιρών κάμερα που καταγράφει τα πάντα. Με το πάτημα ενός κουμπιού, οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν διαδραστικά 360 μοιρών 4Κ βίντεο με καθηλωτικό 3D ήχο που ακολουθεί τον χρήστη ανάλογα με τη γωνία θέασής του.
0

Η Lenovo, μέσω της Θυγατρικής της, Motorola Mobility, ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την κυκλοφορία δύο νέων πρωτοποριακών κινητών στο πλαίσιο της έκθεση IFA στο Βερολίνο – το Μoto x4 σε παγκόσμια πρεμιέρα και το Μoto z2 Force Edition, μαζί με την τελευταία καινοτομία του Moto Mod, τη νέα Moto Mod κάμερα 360 μοιρών, για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Το νέο Moto x τέταρτης γενιάς προσφέρει μία μοναδική εμπειρία στον χρήστη, με πιο έξυπνο λογισμικό και τελευταίας τεχνολογίας κάμερες σε συνδυασμό με όμορφο σχεδιασμό. Παράλληλα, η οικογένεια του Μoto z και των συμβατών Moto Mods συνεχίζει να μεγαλώνει, με νέο μέλος της το moto z2 Force Edition και την 360 κάμερα Moto Mod, προσφέροντας έτσι στους καταναλωτές ακόμα περισσότερες δυνατότητες.

Motorola: τα νέα Moto x4 και Moto z2 Force Edition όπως παρουσιάστηκαν στην IFA Facebook Twitter
Τo Moto x προσέφερε πάντα την καλύτερη εμπειρία λογισμικού, δίνοντας στους χρήστες μια μοναδικά έξυπνη και εύκολη στη χρήση συσκευή. To τελευταίο μοντέλο, το Moto x4, εμπεριέχει το πιο πρόσφατο Moto Experiences, μαζί με ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά λογισμικού.

Το Μoto x4 προσφέρει μία πιο έξυπνη κάμερα που κάνει πολύ περισσότερα από το να παίρνει απλώς φωτογραφίες. Με το νέο χαρακτηριστικό Landmark Detection του Μoto x4, η κάμερα γίνεται μια ματιά στον κόσμο, παρέχοντας από την δυνατότητα σάρωσης επαγγελματικών καρτών έως και το να θέσει σε κίνηση selfies με Face Filters. Οι συνδυαστικές δυνατότητες από τις δύο κάμερες 12ΜP & 8MP στο πίσω μέρος της συσκευής και του προηγμένου τεχνολογικά λογισμικού της, με τεχνολογία dual Autofocus Pixel, δημιουργεί επαγγελματικού επιπέδου φωτογραφίες, ενώ η 16MP μπροστινή κάμερα με προσαρμοζόμενη λειτουργία χαμηλού φωτισμού και το νέο χαρακτηριστικό Panoramic Selfie, προσφέρει τη δυνατότητα για ευρύτερο φόντο, περνώντας τις selfie στην νέα εποχή του ευρυγώνιου καδραρίσματος. 

Με μπαταρία 3,000 mAh και εμπλουτισμένο με ισχυρές δυνατότητες απόδοσης, το Μoto x4, με το ανθεκτικό σε νερό design είναι προστατευμένο ενάντια σε πιτσιλίσματα ή ακόμα και βύθιση της συσκευής σε νερό, ενώ το τρισδιάσταο design της πίσω όψης του με πλαίσιο ανοδιωμένου αλουμινίου, σε συνδυασμό με το νέο υλικό Corning Gorilla Glass της οθόνης του, το προστατεύουν από γρατζουνιές, κάνοντάς το ένα πραγματικά στιβαρό και όμορφο κινητό. Ακόμα και στις πιο δραστήριες και πιεστικές στιγμές σας, το Μoto x4 είναι ένα πραγματικά έξυπνο smartphone αφού χάρη στο ενσωματωμένο Amazon Alexa, η συσκευή δε χρειάζεται ξεκλείδωμα για τη χρήση της, ενώ το ασύρματο σύστημα ήχου προσφέρει τη δυνατότητα στον χρήστη να συνδεθεί με έως τέσσερις συσκευές ήχου μέσω Bluetooth ταυτόχρονα. Για ακόμα μεγαλύτερη προσβασιμότητα, το Μoto x4 είναι επίσης εξοπλισμένο με Moto Key που προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με sites που ανοίγουν με κωδικό από το κινητό ή το laptop, απλώς με το άγγιγμα του δάχτυλού σας, ενώ ισχυρή κρυπτογράφηση προστατεύει όλα τα πολύτιμα δεδομένα σας.

Motorola: τα νέα Moto x4 και Moto z2 Force Edition όπως παρουσιάστηκαν στην IFA Facebook Twitter
Με οθόνη 5.5” Quad HD AMOLED, που εγγυημένα δε ραγίζει και δε σπάει, το λεπτό, εντυπωσιακό design του νέου Moto z ενισχύεται από τη δύναμη του αλουμινίου.

Το νέο Moto z2 Force Edition ξεπερνάει κάθε περιορισμό, με οθόνη που εγγυημένα δε ραγίζει και δε σπάει, λεπτό μεταλλικό σχεδιασμό, διπλή κάμερα 12 MP, αλλά και τις γρηγορότερες πιθανές ταχύτητες δεδομένων. Η ολοήμερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του επιτρέπει τη χρήση του χωρίς την συνεχή αγωνία επαναφόρτισης, ενώ όταν χρειάζεστε μία άμεση επαναφόρτιση, σε λίγα μόνο λεπτά μπορείτε να επαναφορτίσετε τη συσκευή για χρήση 8 ωρών, μέσω του TurboPower charging. Η δυναμική πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon™ 835 Mobile Platform προσφέρει ξεχωριστές επιδόσεις, άμεση απόκριση και τη μεγαλύτερη πιθανή ταχύτητα δεδομένων δίνοντας τη δυνατότητα λήψης μεγάλων αρχείων και apps γρήγορα ή stream μουσικής και βίντεο εύκολα.

Η διπλή κάμερα που φοράει σημαίνει δύο φορές περισσότερη εστίαση. Τι σημαίνει αυτό; Δυο 12MP κάμερες, μία μονόχρωμη και μία έγχρωμη, συνεργάζονται για να αποτυπώσουν λαμπερές, υψηλής ποιότητας φωτογραφίες που προσφέρουν στο χρήστη τη δυνατότητα να προσθέσει blur effect στο πρώτο πλάνο ή το φόντο και να καταγράψουν με ακρίβεια το βάθος πεδίου στις φωτογραφίες τους. Επίσης προσφέρει το πιο πρόσφατο Moto Experiences, όπως νυχτερινή οθόνη και άμεσες αναζητήσεις στο Moto Voice και τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Επίσης, επειδή το νέο Μoto z είναι συμβατό με τα Moto Mods, οι χρήστες μπορούν να έχουν απόλυτο έλεγχο της mobile εμπειρίας τους – μετατρέποντας το κινητό τους σε 360 κάμερα, gaming κονσόλα, στερεοφωνικό ηχείο, προβολέα video, φορτιστή μπαταρίας και πολλά άλλα.

Motorola: τα νέα Moto x4 και Moto z2 Force Edition όπως παρουσιάστηκαν στην IFA Facebook Twitter
Το Moto x4 θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά τον Νοέμβριο του 2017 με ενδεικτική τιμή στα €449.
Motorola: τα νέα Moto x4 και Moto z2 Force Edition όπως παρουσιάστηκαν στην IFA Facebook Twitter
Οι δυο 12MP κάμερες του Moto z2 Force Edition , μία μονόχρωμη και μία έγχρωμη, συνεργάζονται για να αποτυπώσουν λαμπερές, υψηλής ποιότητας φωτογραφίες
Τech & Science
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM