ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Βάψε τα μαλλιά σου μπλε, ροζ, κόκκινα

Βάψε τα μαλλιά σου μπλε, ροζ, κόκκινα Facebook Twitter
Αν είσαι ή θες να γίνεις μια ή ένας COLORISTA, δεν έχεις παρά να το τολμήσεις. 24 διαφορετικές αποχρώσεις, για κάθε στυλ, διάθεση και party theme. 24 χρώματα για να πειραματιστείς, να ανανεωθείς, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.
0

ADVERTORIAL

Βάψε τα μαλλιά σου μπλε, ροζ, κόκκινα Facebook Twitter

Για κάποιο λόγο έως τώρα όλα (όσα έχουν πέσει στην αντίληψή μου τουλάχιστον) τα σε –istas με βρίσκουν σύμφωνη. Από τη μουσική των βραζιλιάνων Tribalistas, την κίνηση των Atenistas (και πάει κάπως έτσι και για διάφορα πολλά αντίστοιχου ύφους και πλήθους), για να φτάσει στην τελευταία ανακάλυψη που είναι οι COLORISTAS.

Πίσω από αυτό το brand, που θα γίνει talk of the town και σίγουρα fashion trend, θα βρείτε ένα μεγάλο όνομα του χώρου, που δεν είναι άλλο από αυτό της L'Oréal Paris. Οπότε έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Ήσυχο μόνο ως προς το ότι τα προϊόντα είναι της ποιότητας που φέρει το εν λόγω όνομα, γιατί κατά τα άλλα οι COLORISTAS μόνο ήσυχες δεν είναι.

Βάψε τα μαλλιά σου μπλε, ροζ, κόκκινα Facebook Twitter

Αν είσαι ή θες να γίνεις μια ή ένας COLORISTA, δεν έχεις παρά να το τολμήσεις. 24 διαφορετικές αποχρώσεις, για κάθε στυλ, διάθεση και party theme. 24 χρώματα για να πειραματιστείς, να ανανεωθείς, να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Δεν χρειάζεται να ζηλεύεις το κορίτσι στο Μετρό που τόλμησε το ροζ μαλλί. Ούτε τον τύπο στη συναυλία με το πράσινο. Ούτε την κοπέλα στο μπαρ που πέτυχες χτες, με το παραμυθένιο γαλάζιο. Γιατί αν ακόμα σε τρομάζουν οι μόνιμες αλλαγές, η L'Oréal σου έχει την πρόταση, για την ακρίβεια πολλές περισσότερες.

Μπορείς να επιλέξεις πέρα από τον κλασικό τρόπο της μόνιμης βαφής, άλλους δύο. Είτε να το πας σε κάτι ημιμόνιμο που κρατάει έως και 2 εβδομάδες, αρκετά για να δεις αν πραγματικά σου ταιριάζει και σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα ή επίσης για να δοκιμάσεις στη συνέχεια ένα άλλο χρώμα. Όρεξη να έχεις, να αλλάζεις χρώματα. Και τώρα που ήρθε το καλοκαίρι, από αυτή δεν σου λείπει. Μπορείς απλά να τη μπουστάρεις με μια τρέλα που είναι εύκολη και από το σπίτι.

Βάψε τα μαλλιά σου μπλε, ροζ, κόκκινα Facebook Twitter
Colorista Spray: 1 ημέρας

Και τώρα ερχόμαστε στον δεύτερο τρόπο που κέρδισε το ενδιαφέρον μου εξαρχής: COLORISTA SPRAY μιας ημέρας. Ω ναι. Αν ένα ιδιαίτερο μακιγιάζ φτιάχνει στυλ και «ατμόσφαιρα», σκεφτείτε τι μπορεί να κάνει ένα πορτοκαλί, μπλε, μωβ μαλλί. Βάψτε μια ή περισσότερες τούφες, κάντε όμπρε, βάψτε μόνο την αφέλεια, κάντε οποιαδήποτε τρέλα σας περνάει από το κεφάλι, γιατί απλά μπορείτε. Με ασφάλεια και το πρωί αν έχετε να πάτε δουλειά, απλά λούστε τα.  

Απελευθερωθείτε από τα πρέπει και τα δήθεν γιατί όλα αυτά κάποια στιγμή πρέπει να μπουν στο χρονοντούλαπο μιας ιστορίας που έχει κάνει τον κύκλο της ανεπιστρεπτί. Η μόδα και το στυλ είναι αυτό που κάνεις εσύ, όπως και το ρούχο που φοράς. Κάνε την μικρή σου επανάσταση και μην φοβάσαι την αλλαγή. Βάλε χρώμα στη ζωή σου, γίνε το κορίτσι στο μετρό. 

Βάψε τα μαλλιά σου μπλε, ροζ, κόκκινα Facebook Twitter
Colorista Washout: Ημιμόνιμη Βαφή 1-2 εβδομάδων
Βάψε τα μαλλιά σου μπλε, ροζ, κόκκινα Facebook Twitter
Colorista Effects: Μόνιμο Ξάνοιγμα
Βάψε τα μαλλιά σου μπλε, ροζ, κόκκινα Facebook Twitter
Colorista Paint: Μόνιμη βαφή μαλλιών
Βάψε τα μαλλιά σου μπλε, ροζ, κόκκινα Facebook Twitter
Colorista Fader Shampoo

Επιχειρείν/Market
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM