Απεργία την Πρωτομαγιά

5 μέρη για να περάσεις καλά στο Περιστέρι

5 μέρη για να περάσεις καλά στο Περιστέρι Facebook Twitter
0

Αγροτικόν

5 μέρη για να περάσεις καλά στο Περιστέρι Facebook Twitter


Ένα από τα αγαπημένα πια στέκια των δυτικών προαστίων, χάρη στις ιδιαίτερες γεύσεις του αλλά και τα τακτικά events που διοργανώνει, με ζωντανή μουσική, ικαριώτικα γλέντια –και όχι μόνο– αλλά και ανοιχτές συζητήσεις πολιτικού περιεχομένου.


Ο σεφ Δημήτρης Παλαιοπάνος και ο μάγειρας Βαγγέλης Σακκής ετοιμάζουν παραδοσιακές και πειραγμένες συνταγές, όπως το περίφημο μπιφτέκι με φρέσκο θυμάρι, παρμεζάνα, ξινόμηλο και βινεγκρέτ μουστάρδας.

Καρπενησίου 52, 210 5729629, Περιστέρι, facebook.com/Agrotikon

Mind the Cup

5 μέρη για να περάσεις καλά στο Περιστέρι Facebook Twitter


Το καφέ που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς έχει διακριθεί ως ένα από τα καλύτερα coffee shops στον κόσμο, ετοιμάζεται για νέες αλλά και τις γνωστές αγαπημένες χειμωνιάτικες γεύσεις.


Το Mind the Cup, με τον ζεστό χώρο του και την ιδιαίτερη, industrial διακόσμησή του, έχει εδραιωθεί ως ένα από τα καλύτερα café της Αθήνας και σερβίρει έναν από τους καλύτερους cappuccino.


Έναν καφέ από τα χέρια των έμπειρων barista του αξίζει να τον πιεις τουλάχιστον μία φορά πριν πεθάνεις, λέει, εξάλλου, το «Buzzfeed», το οποίο συμπεριέλαβε το Mind the Cup σε ένα αφιέρωμα με τα 25 καλύτερα coffee shops στον κόσμο που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθεί κάποιος. Οι άνθρωποί του, αν και δηλώνουν πως δεν ξέρουν αν αξίζουν αυτή την τιμή, σίγουρα θα συνεχίσουν να προσπαθούν για το καλύτερο.


Στο αγαπημένο αυτό café, που έχει πρωτοπορήσει και στο τσαγόγαλο, μπορείτε να περάσετε και τα βράδια σας, πίνοντας ψαγμένα κοκτέιλ υπό τον ήχο ωραίων μουσικών επιλογών.

Αιμ. Βεάκη 29, Περιστέρι, 210 5776010, facebook.com/pages/Mind-The-Cup

Arch Beer House

5 μέρη για να περάσεις καλά στο Περιστέρι Facebook Twitter


Αν είσαι λάτρης της μπίρας και της ροκ μουσικής, τότε η Arch Βeer Ηouse είναι το στέκι σου. Πάνω από 120 διαφορετικές ετικέτες και 19 draught φιλοξενούνται στα τρία μπαρ που διαθέτει ο χώρος. Ποικιλίες κρεατικών, γερμανικών λουκάνικων, burgers και σπέσιαλ ορεκτικά θα σας συντροφεύσουν πίνοντας μέχρι αργά το βράδυ, αφού η κουζίνα είναι ανοιχτή μέχρι τη 1 καθημερινά και μέχρι τις 2 κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Το παρεΐστικο περιβάλλον, σε έναν ζεστό χώρο από πέτρα και ξύλο, με ροκ ακούσματα από πέντε DJs, σας περιμένει καθημερινά μετά τις 19:00. Μην ξεχνάτε το happy hour από Κυριακή έως Πέμπτη, 19:00-21:00.

Εθνικής Αντιστάσεως 91-93, Περιστέρι, 210 5752992, www.archbeerhouse.gr

Sempre

5 μέρη για να περάσεις καλά στο Περιστέρι Facebook Twitter


«Εννιά χρόνια τώρα οι στιγμές κι ο χρόνος κυλούν υπέροχα στο Sempre. Καθημερινά, κόσμος πάει κι έρχεται. Άλλοι για την καλή μουσική και τους special guest DJs, άλλοι για τον διαδεδομένο αρωματικό καφέ τους, τα φρέσκα τοστ, τους δροσερούς χυμούς, τα πεντανόστιμα club-sandwiches ή για τις λαχταριστές βάφλες! Τα παιδιά του Sempre είναι γελαστά, πρόθυμα να λύσουν κάθε απορία, ενώ το δυνατό στοιχείο του μαγαζιού είναι τα κοκτέιλ. Με επικεφαλής τον Θάνο Ελμάζη, μια ομάδα από εκπαιδευμένους και καταρτισμένους bartenders δημιουργεί και πειραματίζεται με όποια γεύση τους ζητήσετε, χρησιμοποιώντας πάντα φρέσκα προϊόντα. Από Remy Martini και Courvoisier μέχρι Hennessy, Bella Perfume & Secret Sence, είναι σίγουρο πως η γκάμα τους θα ξετρελάνει τον ουρανίσκο σας!

Αιμ. Βεάκη 51 & Σαρανταπόρου, 210 5787043, www.sempre-cafe.gr, www.facebook.gr/sempre coffee and cocktail bar

Βull House

5 μέρη για να περάσεις καλά στο Περιστέρι Facebook Twitter

Πόσο σπιτικό μπορεί να είναι ένα burger που θα φάτε έξω; Μια δοκιμή στο Βull House, ένα από τα καλύτερα μπεργκεράδικα της πόλης, αρκεί να σας πείσει ότι μπορεί να είναι χάρη στα εξαιρετικής ποιότητας κρέατά του αλλά και τις χειροποίητες sauce. Στον ζεστό και ανανεωμένο χώρο του, ιδανικό και για βραδιές Champions League, θα βρείτε τέτοια ποικιλία σε burgers και ορεκτικά, που δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδοκιμάσετε, σε πολύ προσιτές τιμές, ξεκινώντας από 2,80 ευρώ. Από το εξαιρετικό Jack Daniel's (ζουμερό μπιφτέκι με μπέικον, onion rings και λευκή Jack Daniel's sauce) μέχρι το Chili and Pepper's (καραμελωμένα κρεμμύδια και πολύχρωμες πιπεριές) και τη σπεσιαλιτέ Bull House (special μπιφτέκι, πίκλες, onion rings, λιωμένο τσένταρ και γλυκόξινη Βull Ηouse sauce).

Αιμ. Βεάκη 11, Περιστέρι, 210 5716706, facebook.com/pages/BULL-HOUSE

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ