O Ολυμπιακός στον τελικό του Europa Conference League

O Ολυμπιακός στον τελικό του Conference League Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Η προσμονή τελείωσε στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό να προκρίνεται στον τελικό του Conference League, νικώντας την Άστον Βίλα 2-0.

Το «OPAP Arena» της Νέας Φιλαδέλφειας θα φιλοξενήσει στις 29 Μαΐου τον τελικό του Conference League, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα μετά το σημερινό ιστορικό αποτέλεσμα των ερυθρόλευκων.

O Ολυμπιακός στον τελικό του Conference League Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi

Ο «ασταμάτητος» Αγιούμπ Ελ Κααμπί ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης και στο 81ο λεπτό κλείδωσε τη νίκη και την πρόκριση για τους ερυθρόλευκους.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παρέταξε τον Ολυμπιακό με τον Τζολάκη μπροστά από την εστία και τους Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο και Κίνι στην τετράδα της άμυνας. Οι Ιμπόρα, Έσε και Τσικίνιο ήταν στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, με τους Φορτούνη και Ποντένσε στα δύο άκρα και τον Ελ Κααμπί στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» επίθεσης.

Ο Ουνάι Έμερι ξεκίνησε την Άστον Βίλα με τον Μαρτίνες στο τέρμα και τους Κόνσα, Ντιέγκο Κάρλος, Πάου Τόρες και Ντίνιε στην άμυνα. Οι Ντάγκλας Λουίς και ΜακΓκιν ήταν στα χαφ, με τους Κας και Μπέιλι στα δύο άκρα και τους Γουότκινς και Ντιαμπί στην επίθεση.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ