Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

«Ο τελευταίος αγώνας μου»: Το συγκινητικό μήνυμα της Σέριο που σταματά τη ρυθμική μετά το ατύχημα

Με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο Instagram, η Σαμάνθα Σέριο επιβεβαίωσε ότι σταματά την ενόργανη μετά το ατύχημα στους αγώνες

«Ο τελευταίος αγώνας μου»: Το συγκινητικό μήνυμα της Σέριο που σταματά τη ρυθμική μετά το ατύχημα

Η 23χρονη Σαμάνθα Σέριο που τραυματίστηκε με σοκαριστικό τρόπο κατά τη διάρκεια του κολεγιακού πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής NCAA ανακοίνωσε στο Instagram πως σταματά οριστικά τον αθλητισμό.

Ενώ εκτελούσε το πρόγραμμά της, η γυμνάστρια από το πανεπιστήμιο του Όμπορν επιχείρησε μία άσκηση έχοντας κάνει λάθος υπολογισμό, με αποτέλεσμα να σπάσει και τα δύο της πόδια κάτω από τα γόνατα. 

Το βίντεο από τους αγώνες ρυθμικής γυμναστικής στο Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα έγινε αμέσως viral, το περασμένο Σαββατοκύριακο, και όλοι μιλούσαν για έναν σοβαρότατο τραυματισμό. «Νομίζω ότι έχει τραυματιστεί», ακούγεται να λέει ένας από τους σχολιαστές της διοργάνωσης, ενώ οι γιατροί σπεύδουν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στη σοκαρισμένη κοπέλα που υπέφερε από τους πόνους.

Με ανάρτηση της στο Instagram, η Σέριο επιβεβαίωσε πριν λίγες ώρες ότι σταματά τον αθλητισμό. Ωστόσο φαίνεται πως την περιμένει μια λαμπρή καριέρα στην αεροναυπηγική, αφού σε λίγους μήνες παίρνει το πτυχίο της και έχει ήδη δεχτεί πρόταση για δουλειά από την Boeing. 

 

«Το βράδυ της Παρασκευής έδωσα τον τελευταίο μου αγώνα ως γυμνάστρια. Μετά από 18 χρόνια "κρεμάω"  τον εξοπλισμό μου και αφήνω πίσω μου την κιμωλία (σ.σ ταλκ). Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη για τον άνθρωπο που με έκανε η γυμναστική. Μου δίδαξε τη σκληρή δουλειά, την ταπεινοφροσύνη, την ακεραιότητα και την αφοσίωση», έγραψε μεταξύ άλλων στο συγκινητικό της μήνυμα στο Instagram. 

«Μου έθεσε προκλήσεις και έβαλε "εμπόδια στον δρόμο μου" που μπορούσα να φανταστώ και δοκίμασε τι άνθρωπος είμαι. Μπορεί να μην τελείωσε όπως το σχεδίαζα, αλλά τίποτα δεν πάει όπως το προγραμματίζουμε.

»Ευχαριστώ την οικογένειά μου στο Όμπορν που μου έδωσε ένα σπίτι και μία ευκαιρία να συνεχίσω να ασχολούμαι με το άθλημα που θα είναι πάντα η πρώτη μου αγάπη. Με τιμά που είχα το προνόμιο να εκπροσωπήσω τα μπλε και πορτοκαλί χρώματά μας για τα τελευταία 4 χρόνια με όλη την ομάδα στο πλευρό μου. Σας ευχαριστώ που με αφήσατε να μοιραστώ το πάθος μου μαζί σας.  Σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να γίνω μέρος ενός εγχειρήματος που είναι "μεγαλύτερο" από μένα».