Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η Μπαρτσελόνα τρόλαρε Γιουβέντους και Κριστιάνο Ρονάλντο- Η απάντηση

«Κόντρα» για το αν ο Λιονέλ Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο ειναι ο κορυφαίος όλων των εποχών

Η Μπαρτσελόνα τρόλαρε Γιουβέντους και Κριστιάνο Ρονάλντο- Η απάντηση

Η «κόντρα» για το αν ο Λιονέλ Μέσι ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών αναζωπυρώθηκε μετά την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους για το Champions League.

Οι «μπλαουγκράνα» πήραν τη νίκη με 2-0 στο Τορίνο και έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα- που ήρθε λίγες ημέρες μετά την ήττα των Καταλανών από τη Ρεάλ Μαδρίτης και την παραίτηση του Ζοζέπ Μπερτομέου από τη διοίκηση της ομάδας- δημιούργησε στην Μπαρτσελόνα τη διάθεση για... πειράγματα.

«Χαιρόμαστε που μπορέσατε να δείτε τον GOAT (κορυφαίο όλων των εποχών) στο γήπεδό σας», έγραψαν οι «μπλαουγκράνα» σε tweet απευθυνόμενο στη Γιουβέντους, με μια φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι. Ήταν μια σαφής αιχμή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που δεν είχε στη διάθεσή της η ιταλική ομάδα σε αυτή την αναμέτρηση, καθώς παραμένει σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού.

Πάντως, η Γιουβέντους δεν άφησε την πρόκληση αναπάντητη. «Πιθανότατα το ψάξατε στο λάθος λεξικό. Θα σας φέρουμε τον σωστό στο Καμπ Νου», απάντησε μέσω Twitter στην Μπαρτσελόνα.


Όταν η κλήρωση για τους ομίλους του Champions League έφερε αντιμέτωπες την Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους, πολλοί περίμεναν να δουν μαζί τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι για πρώτη φορά έπειτα από δύο χρόνια. Όμως, ο Πορτογάλος, που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό στις 13 Οκτωβρίου, ακόμη δεν έχει πάρει το «πράσινο φως» για να επιστρέψει στην ομάδα.