Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποθέωση από χιλιάδες φανς στα Σεπόλια για τον MVP του NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στα Σεπόλια για το τουρνουά 3on3 Antetokounbros και αποθεώθηκε

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποθέωση από χιλιάδες φανς στα Σεπόλια για τον MVP του NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε και βρέθηκε απόψε στο γήπεδο του Τρίτωνα στα Σεπόλια, όπου διεξάγονται οι ημιτελικοί και οι τελικοί κατηγοριών στο 3on3 που διοργανώνει μαζί με τα αδέρφια του. 

 Το «Antetokounbros» προσέλκυσε χιλιάδες φιλάθλους, απλό κόσμο που θέλησε να δει από κοντά τον MVP του ΝΒΑ και να απολαύσει μπάσκετ. Ακόμη και στις ταράτσες των πολυκατοικιών βρέθηκαν κάποιοι, για να τον δουν και να τον χειροκροτήσουν. Ο "Greek Freak" γνώρισε την αποθέωση όταν έκανε την εμφάνισή του, υπό τις ιαχές του κόσμου.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν κλείσει οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο, το οποίο έχει ανακαινιστεί για τις ανάγκες του event.

EUROKINISSI
EUROKINISSI
EUROKINISSI
 

Αρκετός κόσμος παραμένει εκτός και περιμένει να δει από κοντά τον Αντετοκούνμπο και τα αδέλφια του, πάγκοι με ελληνικές σημαίες και φανέλες του Greek Freak βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο ενώ μεταξύ των παρευρισκόμενων είναι οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Νίκος Ζήσης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, ο προπονητής του Γιάννη στον Φιλαθλητικό, Τάκης Ζήβας, ο πρόεδρος Γιάννης Σμυρλής και ο Κρις Ουάμπα του Άρη.

«Είναι φανταστικά. Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα γινόταν αυτό; Ανατριχιάζω με αυτό που συμβαίνει σήμερα Όσα κι αν καταφέρεις, το θέμα είναι να μη ξεχνάς από πού ξεκίνησες. Θέλω πάντα να ξεκινώ από τα Σεπόλια. Όπως έγινε και πέρυσι, έτσι και φέτος» σχολίασε ο MVP».

EUROKINISSI
EUROKINISSI
EUROKINISSI
EUROKINISSI
EUROKINISSI
EUROKINISSI

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν επίσης απόψε στα Σεπόλια τη δημιουργία ακαδημίας μπάσκετ για τα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Όπως ενημέρωσαν ο Γιάννης κι ο Θανάσης απόψε το όνομα αυτής θα είναι «Antetokounbros Academy» και στόχος θα είναι να βοηθήσει όλα τα παιδιά να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ. Η Ακαδημία ιδρύεται σε συνεργασία με το «Eurohoops» και το Ίδρυμα Ωνάση.