Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

MasterChef: To ξεμπρόστιασμα με το γλυκό δοκιμασίας - Γάλλος σεφ καταγγέλλει «κλοπή»

Στο MasterChef χθες παρουσίασαν ένα γλυκό, όμως, ο Γάλλος δημιουργός του ισχυρίζεται ότι αντέγραψαν την ιδέα του, παρουσιάζοντας άλλον ως δημιουργό του

MasterChef: To ξεμπρόστιασμα με το γλυκό δοκιμασίας - Γάλλος σεφ καταγγέλλει «κλοπή»

Το χθεσινό MasterChef φαίνεται πως έκρυβε μια δυσάρεστη έκπληξη, όχι για τους παίκτες, ούτε για τους κριτές και σίγουρα όχι για τους τηλεθεατές, αλλά για έναν Γάλλο σεφ που από χθες μέσω του Instagram καταγγέλλει ότι η ιδέα ενός γλυκού του κλάπηκε... 

Ο λόγος για τον διάσημο pastry chef, Adrien Bozzolo, ο οποίος μέσω Instagram κατήγγειλε την αντιγραφή του Pate sablee, το οποίο υποβλήθηκε ως δοκιμασία στους διαγωνιζόμενους του MasterChef από τον προσκεκλημένοPastry Chef, Φίλιππου Παπασπύρου.

 

Όλα ξεκίνησαν, όταν συνεργάτης πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής εντόπισε στο Instagram του διάσημου pastry chef Adrien Bozzolo, το ίδιο σχεδόν γλυκό και του έστειλε σε μήνυμα τη φωτογραφία ενημερώνοντας ότι στον μαγειρικό διαγωνισμό το συγκεκριμένο γλυκό παρουσιάζεται ως δημιουργία κάποιου άλλου...

Φυσικά, ο γάλλος pastry chef απάντησε στον δημοσιογράφο της εκπομπής, γράφοντας ότι θεωρεί ανέντιμο αυτό που συνέβη.

«Βρίσκω ανέντιμο από την πλευρά αυτού του chef να οικειοποιείται τη δουλειά ενός άλλου. Κυρίως στην τηλεόραση! Σας ευχαριστώ που μου το στείλατε», ήταν η γραπτή αντίδρασή του προς τον δημοσιογράφο της εκπομπής που τον ενημέρωσε. 

Στο προφίλ του στο Instagram o Bozzolo έχει αναρτήσει άπειρες τέτοιες δημιουργίες που θύμιζαν πολύ το χθεσινό γλυκό, το οποίο μάλιστα παρουσιάστηκε ως κάτι το φίνο και το εξαιρετικά δύσκολο στο στήσιμο όλων των επιπλέον παρασκευών του.

Μάλιστα, ήταν το αυστηρό ύφος του έλληνα pastry chef και η αυστηρή κριτική στις εκ του αποτελέσματος παρασκευές των διαγωνιζομένων που κέντρισε και το ενδιαφέρον πολλών χρηστών των social media να αναζητήσουν αυτό το είδος όρθιας πάστας. 

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι από μία πρώτη σύγκριση των εικόνων ο γάλλος pastry chef έχει αφιερώσει λίγο περισσότερο χρόνο στη δημιουργία μιας εικόνας που θυμίζει λίγο μπονζάι, ενώ η ελληνική εκδοχή ήταν κάπως πιο λιτή...

 Δείτε το βίντεο: