O Tom Hanks σε γλέντι με Έλληνες τραγουδάει το Χριστός Ανέστη σε blues εκτέλεση

O Tom Hanks σε γλέντι με Έλληνες τραγουδάει το Χριστός Ανέστη σε blues εκτέλεση Facebook Twitter
6

Βίντεο με τον ηθοποιό Τοm Hanks να τραγουδά σε πασχαλινό γλέντι δημοσίευσε ο ηθοποιός Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Ο ηθοποιός φαίνεται πως  βρέθηκε στο Λος Άντζελες το Πάσχα και ήταν μαζί με άλλους Έλληνες σε κάποιο γλέντι στο οποίο την παράσταση έκλεψε ο Hanks

Ο ηθοποιός ο οποίος είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής Rita Wilson έκανε Ανάσταση σύμφωνα με την ελληνική παράδοση και παρέα με Nia Vardalos. Μετά την Ανάσταση, η Vardalos πόσταρε και μια selfie που τους έδειχνε με τις λαμπάδες και έγραψε τις ευχές της.

Στον Hanks αναφέρθηκε πάντως και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ο οποίος περιέγραψε σε ανάρτηση του τις λεπτομέρειες από το ταξίδι του στις ΗΠΑ και έγραψε για τον ηθοποιό πως τον είδε να μεταφέρει τον Επιτάφιο. Χαρακτηριστικά αναφέρει: "Το βράδυ της Μ. Παρασκευής εγκώμια και επιτάφιος στον καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας με τον Τομ Χανκς να σηκώνει στους ώμους του τον επιτάφιο μαζί με άλλους, με μαύρο κουστούμι και άσπρα γάντια. Μεγάλος δωρητής της εκκλησίας, το εντυπωσιακό πολιτιστικό κέντρο της οποίας φέρει και το όνομα της οικογένειας Τομ Χανκς."

It's Viral
6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Δεν μου άρεσε καθόλου. Η όλη φάση μου θύμισε καλοκαιρινό μπουζουκομάγαζο. Το Χριστός Ανέστη δεν χρειάζεται καταρχήν μουσικά όργανα.Ούτε η Rita Wilson έχει ελληνική συνείδηση, ούτε η Vardalos. Είναι όλοι τους Αμερικανοί που χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να κονομάνε.Το ότι είναι δωρητης ο Hanks της Εκκλησίας της Αμερικής ούτε αυτό με συγκινεί. Ας στέλνει τα λεφτά σε ιδρύματα στην Ελλάδα, ή ας έλθει να χτίσει εδώ ένα ορφανοτροφειο και να πάρει το όνομα του.Αρκετά πια με αυτούς τους Made in Hollywood φιλέλληνες. Στην πράξη, εμείς που κατοικούμε στην Ελλάδα 'χαίρι' δεν είδαμε από κανέναν.
Στην πράξη, οι ΈΛληνες του εξωτερικού, δεν είχαν χαϊρι απ΄τη χώρα που τους μειώνει τα κονδύλια για τα σχολεία και έχει σταματήσει να στέλνει βιβλία ελληνικών τα οποία οι οικογένειες που θέλουν να κρατήσουν δεσμούς με τη χώρα και τη γλώσσα καλλούνται να πληρώσουν μόνες τους. Δε μας χρωστάνε για να ανταποκριθούν οικονομικά. Βοηθάνε τις δικές τους κοινότητες εκεί που λείπει το ελληνικό δημόσιο ακόμα περισσότερο απ'όσο εδώ. Και δε νομίζω ότι μπορούμε να κρίνουμε εθνικές ή θρησκευτικές συνειδήσεις ανθρώπων που δε γνωρίζουμε προσωπικά.
Καταρχήν μίλησα για φιλελληνες Made in Hollywood. Είδες πουθενά γραμμένο στο σχόλιο μου ότι αναφέρομαι σε όλους τους Ελληνοαμερικάνους ή γενικά σε όλους τους Έλληνες του εξωτερικού; Σαν και σένα βέβαια βιάστηκαν όλοι αυτοί που πάτησαν dislike στο σχόλιο μου και αποθέωσαν το δικό σου.Όσο για την Vardalos, ναι θα την κρίνω. Δες καμιά ταινία της να δεις πως μας παρουσιάζει εμάς τους Έλληνες και μετά ξανασχολίασε.
Και πως είσαι τόσο βέβαιος πως δεν έχει βοηθήσει κόσμο στην Ελλάδα είτε αυτός, είτε η γυναίκα του η με τους Made in Hollywood φιλέλληνες; Είσαι σίγουρος ότι δεν είδατε εσείς, ποτ κατοικείτε στεν Ελλάδα, χαϊρι από κανένα; Μάλλον πρέπει να κάνεις ένα ταξίδι κατά Αμερική μεριά και να δεις από μόνος σου πως οι διάφοροι σύλλογοι και οργανώσεις (Μακεδονικός, ΑΧΕΠΑ και άλλοι) όργανώνουν προσπάθειες από την εποχή του Καστελόριζου για να μαζέψουν και χρήματα και τρόφιμα και άλλο υλικό για να το στείλουν με δικά τους έξοδα στην Ελλάδα. Μπορώ να σου απόδείξω για τουλάχιστον εφτά τέτοιες προσπάθειες, μόνο από τη μικρή μας ενορία. Επειδή δε δημοσιεύουν τίποτα τα ΜΜΕ που παρακολουθείς; Εκείναι δημοσιεύουν τις Καρντάσιανς και τις Ελληνικές απομιμήσεις. Με φιλανθρωπικές πράξεις των Ελλήνων του εξωτερικού θα ασχολούνται; Και κάτι ακόμα: κανείς, μα κανείς, παραλήπτης της βοήθειάς που στείλαμε δεν είχε την ευγένεια να στείλει έστω και δυό γραμμές ευχαριστίας η ευγνωμοσύνης. Δεν πειράζει όμως: κάνουμε το καλό και το ρίχνουμε στο γιαλό, όπως έλεγαν οι παλαιότεροι. Κρίμα!
Δεν νομίζω ότι αν ήταν η βοήθεια τόσο μεγάλη να μην μαθαίναμε τίποτα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κρύβονται τέτοιες ενέργειες. Πάντα πρέπει να ακούμε και τις δύο πλευρές.Και μια που το έφερε η κουβέντα... Από τον δισεκατομμυριούχο τον κο Κατσιματίδη, έχετε δοκιμάσει ποτέ να πάρετε κανένα σεντ για το Greece; Για κάνετε μία δοκιμή, αν και νομίζω πως ξέρετε αν θα σας δώσει, και τι θα σας δώσει.... Δεν μπορεί, θα έχετε κάποια άποψη για τους δισεκατομμυριούχους Έλληνες των ΗΠΑ που φιγουράρουν στις λίστες του Forbes.
Συμφωνώ απολύτως με τον Εγκέλαδο. Κατά τη γνώμη σου tuturutu οι 20.000 δολάρια που διέθεσε περυσι ο Σύλλογος Αθηναίων Νέας Υόρκης στο "Μαζι γι το Παιδί" δεν είναι τοσο μεγαλη βοηθεια.. Ούτε η γενικότερη συνδρομή τους στο βρεφοκομείο και αλλες οργανώσεις για παιδιά που ξεπερνάει τα 40.000 δολλάρια τα τελευταια 6-8 χρόνια. Και μιλαμε για μια μονο απο τις τόσες οργανώσεις που υπαρχουν από Έλληνες του εξωτερικού. Ρωτάς γιατι δεν μαθαίνεις τιποτα. Προφανώς, όπως λέει και ο Εγκέλαδος, γιατί να μάθεις; Τωρα αν καποιος όπως ο κ.Κατσιματίδης δεν έδωσε "κανενα σεντ" δικαίωμα του και επιλογή του. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να αμφισβητεί κανείς την συνδρομή τόσων άλλων ανθρώπων, που επιλέγουν να βοηθήσουν. Μην πέφτουμε παλι στο καζάνι των γενικεύσεων και της δαιμονοποίησης.