ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Ο Τζέιμι Ντόρναν για πρώτη φορά ολόγυμνος σε ανέκδοτες σκηνές του «Fifty Shades: Freed» (NSFW)

Ο Τζέιμι Ντόρναν για πρώτη φορά ολόγυμνος σε ανέκδοτες σκηνές του «Fifty Shades: Freed» (NSFW) Facebook Twitter
0

Στις 8 Μαΐου η ταινία «Fifty Shades: Freed», η τελευταία της διάσημης τριλογίας, θα βγει σε Blu-ray και σε αυτό περιμένει τους θαυμαστές της μια μεγάλη έκπληξη, αφού περιλαμβάνονται για πρώτη φορά γυμνές σκηνές του Christian. 

Μέχρι τότε οι θεατές μπορούν να πάρουν μια μικρή ιδέα του τι περίπου θα δουν μέσα από μερικά GIFs των περιβόητων σκηνών, τα οποία μόλις κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Τα GIFs αφορούν δύο σκηνές της ταινίας, μία στην κουζίνα και μία στο ντους, και σε αυτά για πρώτη φορά φαίνεται γυμνός ο πρωταγωνιστής Τζέιμι Ντόρναν, καθώς μέχρι στιγμής στις κινηματογραφικές εκδόσεις ήταν μόνο η Anna (Ντακότα Τζόνσον) που έχει εμφανιστεί ολόγυμνη. 

Στιγμιότυπα από την σκηνή στο ντους:

Να σημειωθεί πως η δεύτερη γυμνή σκηνή, με την κουταλιά παγωτού που ρίχνει στο αιδοίο της Anna ο Christian και μετά της κάνει στοματικό έρωτα, προκάλεσε έντονο προβληματισμό σχετικά με το πόσο εφικτή και ταυτόχρονα επικίνδυνη μπορεί να είναι για την υγεία μιας γυναίκας.

Δείτε τα στιγμιότυπα από την σκηνή στην κουζίνα:

Η τελευταία ταινία προσφέρει ακόμη περισσότερες εικόνες από τον γάμο του ζευγαριού αλλά και το ταξίδι του μέλιτος, που εννοείται περιλαμβάνει αρκετές ερωτικές σκηνές ανάμεσα στην Anna και τον Christian.

Όπως και στα προηγούμενα «Fifty Shades of Grey» και «Fifty Shades Darker», υπάρχουν πάλι άτομα και καταστάσεις που θα προσπαθήσουν να χωρίσουν το ζευγάρι, ενώ στο προσκήνιο επιστρέφει και ο Jack Hyde (Έρικ Τζόνσον) που θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση από την Anna επειδή απολύθηκε μετά τις καταγγελίες της για σεξουαλική παρενόχληση. Bonus πως στα τρία τελευταία δευτερόλεπτα του trailer αποκαλύπτεται πως η Anastasia Steele, που πλέον είναι η «Mrs. Grey», περιμένει παιδί.

It's Viral
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ