Οριστικό τέλος στη σχέση Κικίλια -Μπαλατσινού (Το παρασκήνιο του χωρισμού)

Οριστικό τέλος στη σχέση Κικίλια -Μπαλατσινού (Το παρασκήνιο του χωρισμού) Facebook Twitter
INTIME NEWS/ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
0

Αν και η Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια δεν έχουν προβεί σε καμία δήλωση σχετικά με την είδηση του χωρισμού τους, το έγγραφο με το οποίο ο ίδιος ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. για αλλαγή της διεύθυνσης κατοικίας του έρχεται να επιβεβαιώσει εμμέσως το ότι δεν είναι πια ζευγάρι. 

Συγκεκριμένα ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ ενημέρωσε με σχετικό έγγραφο, που κατέθεσε στην Ελληνική Αστυνομία για αλλαγή της διεύθυνσης διαμονής του. Σύμφωνα με το έγγραφο, ο Βασίλης Κικίλιας επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι από το κέντρο της Αθήνας, που είχε μετακομίσει πρόσφατα μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού. 

 

Όπως σχολιάστηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο χωρισμός του ζευγαριού φαίνεται να είναι οριστικός καθώς φέρονται να διαπίστωσαν πως τα θέλω τους είναι πολύ διαφορετικά.

«Από την πλευρά του Βασίλη Κικίλια φαίνεται να είναι οριστικό. Εκείνο που εμείς έχουμε μάθει από πρόσωπα που είναι κοντά στον Βασίλη Κικίλια, είναι ότι ο ίδιος δήλωσε ενάμιση μήνα μετά τη συγκατοίκηση, ότι "H ζωή κάνει κύκλους. Δεν πήγαινε άλλο". Tα ίδια πρόσωπα είπαν πως ο ίδιος ήθελε πάρα πολύ να παντρευτούν. Δηλαδή αυτό που λέγανε για γάμο είχε δρομολογηθεί. Το σχεδίαζαν. Το πίστευαν», είπαν στην εκπομπή συνεργάτες της Φαίης Σκορδά. 

 

Τον χωρισμό επιβεβαίωσε και η εκπομπή Happy Day, μεταδίδοντας επίσης πως υπήρχε διαφορετική προσέγγιση κάποιων θεμάτων, με βασική αυτή της απόκτησης παιδιού καθώς ο Βασίλης Κικίλιας ήθελε πολύ να κάνει ένα παιδί σε αντίθεση με την Τζένη Μπαλατσινού. 

«Ισχύει ο χωρισμός. Τα προβλήματα στη σχέση είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Υπήρχε μια διαφορετική προσέγγιση κάποιων θεμάτων, με βασική αυτή της απόκτησης παιδιού. Ο κ. Κικίλιας είχε αποφασίσει ότι η σχέση αυτή ήθελε να πάει σοβαρά, ήταν αποφασισμένος να κάνει οικογένεια, θέλει πάρα πολύ ένα παιδί. Από την άλλη πλευρά, υπήρχε ο έρωτας αλλά η απόκτηση παιδιού για την Τζένη ήταν ένα πρότζεκτ το οποίο είχε υλοποιήσει στη ζωή της. Δεν είναι εύκολο να ξαναμπεί σε αυτή τη διαδικασία. Επήλθε μια συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού για το θέμα του γάμου και της απόκτησης παιδιού. Εκεί κατάλαβε ο Βασίλης Κικίλιας ότι έχουν μεγάλη διάσταση στο θέμα αυτό, οπότε αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους και να μείνουν χωριστά. Ήταν και οι δύο ειλικρινείς, ξεκαθάρισαν αμέσως τις θέσεις τους και αυτή τη στιγμή που μιλάμε, χώρισαν μεν αλλά παραμένουν φίλοι -όσο μπορούν να είναι φίλοι δύο πρώην. Δεν μάλωσαν», ανέφεραν συνεργάτες της Σταματίνας Τσιμτσιλή. 

Οριστικό τέλος στη σχέση Κικίλια -Μπαλατσινού (Το παρασκήνιο του χωρισμού) Facebook Twitter
Ο Βασίλης Κικίλιας με την Τζένη Μπαλατσινού στην κηδεία του Τζίμη Πανούση τον Ιανουάριο. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του μετά από εννέα περίπου μήνες, αλλά και ενάμιση μήνα συγκατοίκησης. 

Τον προηγούμενο μήνα, Τζένη Μπαλατσινού μιλώντας στις κάμερες είχε επιβεβαιώσει πως συγκατοικεί με τον γνωστό πολιτικό, ενώ σχολίασε και την τότε έντονη φημολογία περί εγκυμοσύνης της και τα σχέδια τους για γάμο. 

«Δεν έχουμε κανονίσει κάτι για γάμο το καλοκαίρι. Δεν παντρεύομαι το καλοκαίρι. Ισχύει ότι συγκατοικούμε στο ίδιο σπίτι. Πολλή κούραση. Και να δουλεύεις και να μετακομίζεις και να έχεις παιδιά και σκυλιά δεν είναι το πιο εύκολο, αλλά τα κατάφερα καλά και μου άρεσε», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια.

Σε ερώτηση για μια πιθανή τέταρτη εγκυμοσύνη, η Τζένη Μπαλατσινου είχε απαντήσει: «Όλα θα μπορούσε να τα κάνει ο άνθρωπος. Νομίζω γενικά όταν λέμε μεγάλες κουβέντες στη ζωή έρχεται μετά κάτι και το λουζόμαστε. Οπότε είναι καλύτερα να μη δηλώνουμε τίποτα για αυτό».

 

Με πληροφορίες από fthis.gr και youweekly.gr

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ