Απεργία την Πρωτομαγιά

Το πρώτο οικογενειακό πορτρέτο της Κιμ Καρντάσιαν μετά τη γέννηση της Σικάγο

Το πρώτο οικογενειακό πορτρέτο της Κιμ Καρντάσιαν μετά τη γέννηση της Σικάγο Facebook Twitter
0

Συνήθως όσο μικρότερα είναι τα παιδιά, τόσο πιο δύσκολο να «συντονιστούν» και να ποζάρουν ακίνητα για μια φωτογραφία. Κάτι που ακόμη και η Κιμ Καρντάσιαν, που είναι η βασίλισσα των selfie, δεν κατάφερε να πετύχει. 

Την Τετάρτη, η διάσημη σταρ δημοσίευσε στα social media για πρώτη φορά μετά την γέννηση του τρίτου παιδιού της, μια φωτογραφία όπου εμφανίζεται όλη η οικογένεια- εκείνη με αγκαλιά την δύο μηνών Chicago, δίπλα της ο Kanye West και μπροστά τους η 4χρονη North με τον 2 ετών Saint. 

Κι όσο κι αν η φωτογραφία μοιάζει με απόλυτη αποτύπωση μιας τέλειας οικογενειακής στιγμής, η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε πως στην πραγματικότητα στάθηκε πολύ δύσκολο να τραβηχτεί σε σημείο που σχεδόν έβαλε τα κλάματα. «Δεν νομίζω πως καταλαβαίνετε πραγματικά πόσο δύσκολο είναι να τραβήξεις μια καλή οικογενειακή φωτογραφία. Αυτό ήταν το μόνο που καταφέραμε πριν αρχίσουν να κλαίνε και τα τρία παιδιά. Νομίζω πως έκλαψα κι εγώ», έγραψε στη λεζάντα. 


Λίγο αργότερα δημοσίευσε στο Twitter ένα ακόμη μήνυμα, με περισσότερες λεπτομέρειες για το παρασκήνιο της φωτογραφίας. «Με το ένα χέρι κρατούσα το μωρό και με το άλλο είχα αρπάξει το πίσω μέρος του πουκάμισου του Saint επειδή συνεχώς έτρεχε μακριά», έγραψε στο λογαριασμό της. 

It's Viral
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ