Απεργία την Πρωτομαγιά

Δεν μιλιούνται καν Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού- Ο νέος έρωτας του ηθοποιού και η «εμπλοκή» της Σελένα Γκόμεζ

Δεν μιλιούνται καν Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού- Ο νέος έρωτας του ηθοποιού και η «εμπλοκή» της Σελένα Γκόμεζ Facebook Twitter
1

Από τότε που οι Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους, τα σενάρια για τους λόγους του χωρισμού και τα επόμενα βήματα του πρώην ζευγαριού οργιάζουν και όλοι μελετούν προσεκτικά τις κινήσεις τους για να βγάλουν άκρη. 

Κατόπιν μιας τέτοιου είδους «μελέτης» κι αφού ρώτησαν πηγές του περιβάλλοντός τους, ξένα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως οι Τζένιφερ και Τζάστιν από τότε που χώρισαν δεν έχουν ξαναμιλήσει ούτε ιδωθεί ξανά.

Σύμφωνα με το UsWeekly, οι δύο ηθοποιοί, που άρχισαν να βγαίνουν το 2010 έχοντας γνωριστεί στο πλατό της κωμωδίας «Atlanta», μιλούν πλέον σπανίως μεταξύ τους. Το περιοδικό αναφέρει επίσης πως η 49χρονη Άνιστον δεν σκέφτεται προς το παρόν να κάνει νέα σχέση, αν και πολλοί θέλουν τη διάσημη ηθοποιό να έχει αναθερμάνει τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ και πως την επανασύνδεση έκανε ο κοινός τους φίλος, Τζορτζ Κλούνεϊ. 

Η Τζένιφερ Άνιστον πηγαίνει τελευταία πολύ συχνά στο Λος Άντζελες όπου περνά χρόνο με φίλους, μακριά από την έπαυλή της στο Μπελ Αιρ, την οποία ακούγεται πως σκοπεύει να πουλήσει. 

Δεν μιλιούνται καν Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού- Ο νέος έρωτας του ηθοποιού και η «εμπλοκή» της Σελένα Γκόμεζ Facebook Twitter

Στο μεταξύ ο Τζάστιν Θερού φέρεται να έχει βρει νέο έρωτα στο πρόσωπο της 25χρονης Πέτρα Κόλινς, που έχει σκηνοθετήσει το βιντεοκλίπ της Σελένα Γκόμεζ για το τραγούδι «Fetish». Ο 46χρονος ηθοποιός λέγεται πως είναι ξετρελαμένος μαζί της και σύμφωνα με την βρετανική Star οι δυο τους βγαίνουν πολύ συχνά για φαγητό. «Ο Τζάστιν και η Πέτρα βλέπονται εδώ και αρκετό καιρό. Αυτός επιμένει ότι είναι μόνο φίλοι αλλά φαίνεται κολλημένος μαζί της και η Τζένιφερ δεν τα τρώει αυτά. Γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη και ταίριαξαν με την πρώτη», είπε πηγή. 

?????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petra Collins (@petrafcollins) στις

Τον προηγούμενο μήνα ο Τσάστιν Θερού είχε κάνει tag την πέτρα σε μια φωτογραφία στο λογαριασμό του στο Instagram, λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του με την Τζένιφερ Άνιστον. Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως η Σελένα Γκόμεζ λίγο αργότερα έκανε unfollow την Πέτρα και φήμες θέλουν να έδειξε έτσι τη στήριξή της στην Τζένιφερ Άνιστον, με την οποία είναι πολύ καλές φίλες. 

@adamselman ??? takeover by @petrafcollins ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ justintheroux στις

It's Viral
1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια