Η Κιμ Καρντάσιαν φωτογραφήθηκε γυμνή με ράστα, αλλά ξεκίνησε κόντρα με την Λίντσεϊ Λόχαν

Η Κιμ Καρντάσιαν φωτογραφήθηκε γυμνή με ράστα, αλλά ξεκίνησε κόντρα με την Λίντσεϊ Λόχαν Facebook Twitter
3

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο και τον εκμεταλλεύεται βγάζοντας εκατομμύρια με το να φοράει/ διαφημίζει ρούχα, να ποστάρει άπειρες selfie στους λογαριασμούς της στα social media, να δοκιμάζει make-up και τώρα τελευταία αλλάζοντας τα μαλλιά της. 

Η διάσημη σταρ αποφάσισε να αλλάξει (ξανά) το look της και μετά το μελαχρινό που έγινε ξανθό, εμφανίστηκε τώρα με κοτσιδάκια ράστα που μετά από λίγο απέκτησαν και τις ανάλογες χάντρες στο τελείωμα.

Την αλλαγή γιόρτασε με τον κλασικό αλά Κιμ τρόπο, δηλαδή διάφορες φωτογραφίες στο Instagram. Και φυσικά δεν περιορίστηκε μόνο στο μαλλί, αλλά αποφάσισε μετά από αρκετό καιρό να γδυθεί κιόλας, οπότε πόζαρε τόπλες στο φακό με ένα λευκό στρινγκ, με γούνα, χωρίς γούνα, με κάλτσες, χωρίς κάλτσες, στο κρεβάτι, καθιστή, όρθια, προφίλ, en face- επιδεικνύοντας περήφανα τα κοτσιδάκια της. 

Hi, can I get zero fucks please, thanks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Η μεγάλη αποκάλυψη του νέου look έγινε με την ακόλουθη φωτογραφία, στην οποία η Κιμ Καρντάσιαν εμφάνισε τα κοτσιδάκια της γράφοντας στη λεζάντα «BO WEST», σε μια αναφορά στην Μπο Ντέρεκ. 

Κι αυτή ακριβώς η φωτογραφία ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει ένα νέο «ξεκατίνιασμα» στη σόουμπιζ, αυτή τη φορά ανάμεσα στην Κιμ και την Λίντσεϊ Λόχαν, που σημειωτέον στο παρελθόν υπήρξαν πολύ καλές φίλες. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η Λίντσεϊ Λόχαν σχολίασε κάτω από μια φωτογραφία του celebrity blogger Πέρεζ Χίλτον, ο οποίος δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τα κοτσιδάκια της Κιμ Καρντάσιαν ζητώντας στους θαυμαστές της να σχολιάσουν το νέο της look. 

Σημειώνεται πως αρκετοί έγραψαν πως δυσαρεστήθηκαν αφενός για τόσο πολύ γυμνό ξαφνικά, αλλά και για το στιλ που υιοθέτησε. To ζήτημα της «ιδιοποίηση» της μαύρης κουλτούρας και όχι μόνο είναι κάτι που είχε και στο παρελθόν προκαλέσει πρόβλημα στην Κιμ>>> Θυμηθείτε εδώ τι είχε γίνει με τις στολές της στο Χάλογουιν.

«Έχω μπερδευτεί», ήταν το σχόλιο της Λόχαν, στο οποίο -εννοείται- πως απάντησε άμεσα η Κιμ, που δεν εφάρμοσε την τακτική «οφθαλμός αντί οφθαλμού». «Ξέρεις τι είναι αυτό που μπερδεύει... η ξαφνική ξένη προφορά σου», έγραψε η διάσημη σταρ. 

Η Κιμ Καρντάσιαν αναφέρεται φυσικά στην ξαφνική και ακατανόητη μέχρι σήμερα προφορά που υιοθέτησε για κάποιο διάστημα η Λίντσεϊ Λόχαν, μετά τα διάφορα ταξίδια που είχε κάνει στην Ευρώπη το 2016.

Η ηθοποιός είχε εξηγήσει τότε πως ο λόγος είναι επειδή μαθαίνει πολλές ξένες γλώσσες από παιδί. «Είναι μια μίξη από τις περισσότερες γλώσσες που καταλαβαίνω ή που προσπαθώ να μάθω. Μαθαίνω ξένες γλώσσες από παιδί. Μιλάω καλά Αγγλικά και Γαλλικά, καταλαβαίνω τα Ρώσικα και μαθαίνω Τούρκικα, Ιταλικά και Αραβικά», είχε πει σε συνέντευξή της. 

Ωστόσο, πρόσφατα εμφανίστηκε στο The Wendy Williams Show χωρίς κανένα ίχνος οποιασδήποτε προφοράς...

It's Viral
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ