Το fat-shaming στην Κλόε Καρντάσιαν είναι ενοχλητικό και μπορεί να διαλύσει ακόμη και το ριάλιτι

Το fat-shaming στην Κλόε Καρντάσιαν είναι ενοχλητικό και μπορεί να διαλύσει ακόμη και το ριάλιτι Facebook Twitter
0

Δεδομένου πως το «fat shaming» καταδικάζεται από όπου και αν προέρχεται, είναι ακόμη πιο ενοχλητικό αυτό που συμβαίνει με την Κλόε Καρντάσιαν.

Η είδηση μπορεί να σοκάρει όποιον δεν είναι εξοικειωμένους με την οικογένεια, αλλά όχι όλους όσους έχουν καταλάβει τι σημαίνει για τις Καρντάσιαν το να πουλάνε την εικόνα τους.

Η Κλόε θα έπρεπε να χάσει βάρος επειδή έβλαπτε το brand της οικογένειας- και αυτό είναι κάτι που φαίνεται να εκστομίστηκε από τους μάνατζέρ τους.

Σε ένα τρέιλερ για την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του ριάλιτι Body of Revenge, η Κλόε εμφανίζεται να λέει: «Δεν είναι τόσο το τι λέει κάποιος, αλλά το πώς το λέει».

«Για καιρό μου έλεγαν πως πρέπει να χάσω βάρος γιατί κάνω κακό στο brand της οικογένειας», προσθέτει και λέει πως αυτό ήταν κάτι επίπονο.

Η δήλωση έχει προκαλέσει αντιδράσεις και πολλά δημοσιεύματα συμπαραστέκονται στην ριάλιτι σταρ ενώ κατακεραυνώνουν τα άλλα μέλη της οικογένειας που επέτρεψαν τέτοια παρέμβαση.

Τα ταμπλόιντ λένε μάλιστα πως η ενόχληση της Κλόε για τις νουθεσίες σχετικά με το βάρος της, είναι τόσο μεγάλη που η ίδια σκέφτεται μετά τη γέννηση του μωρού της να αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι υπόλοιπες αδερφές γνωρίζουν για την απόφαση και σταδιακά οι σχέσεις «παγώνουν».

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ