Ο Τζίμι Κίμελ ζήτησε στους γονείς να κάνουν πλάκα στα παιδιά τους πως έφαγαν όλα τα γλυκά από το Halloween

Ο Τζίμι Κίμελ ζήτησε στους γονείς να κάνουν πλάκα στα παιδιά τους πως έφαγαν όλα τα γλυκά από το Halloween Facebook Twitter
0

Μπορεί ο Τζίμι Κίμελ να απουσιάζει από το τηλεοπτικό πλατό αυτήν την εβδομάδα για οικογενειακούς λόγους, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να «διοργανώσει» άλλη μια επική φάρσα με αφορμή το Halloween, ζητώντας αυτή τη φορά από τους απανταχού γονείς να κάνουν πλάκα στα παιδιά τους πως έφαγαν όλα γλυκά που εκείνα μάζεψαν, όπως προστάζει η παράδοση.  

Οι αντιδράσεις των παιδιών, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψαν για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις καθώς μην γνωρίζοντας πως πρόκειται για φάρσα, ακούγοντας ότι οι γονείς έφαγαν όλα τους τα γλυκά απογοητεύονται τόσο πολύ που αρχίζουν από το να κλαίνε και να ουρλιάζουν μέχρι να βρίζουν- ακόμη και να υψώνουν το μεσαίο δάχτυλο στους «σκανταλιάρηδες» γονείς τους. 

«Να τα βγάλεις αμέσως από την κοιλιά σου, μαμά!», «Είσαι τόσο εγωιστής, μπαμπά», κι άλλες παρόμοιες φράσεις συγκαταλέγονται σε όσες ακούγονται στο βίντεο με τα στιγμιότυπα που συγκέντρωσε και παρουσίασε η εκπομπή Jimmy Kimmel Live. 

Δείτε το βίντεο:

 

Για την ιστορία, πριν ο Τζίμι Κίμελ ζητήσει στο κοινό να κάνει τη φάρσα, δοκίμασε το «κόλπο» πρώτα στη δική του κόρη, η οποία είναι 3 ετών, με τον ηθοποιό Τσάνινγκ Τέιτουμ να ακολουθεί το παράδειγμα του. Αν και η πρώτη το αντιμετώπισε σχεδόν γελώντας, ο Τέιτουμ δεν είχε την ίδια τύχη αφού η κόρη του ακούγοντας πως της έφαγε όλα τα γλυκά, έτρεξε κλαίγοντας στην αγκαλιά της μητέρας της. «Δεν ήταν καθόλου αστείο», ήταν η -με πολύ σοβαρό ύφος- απάντηση της 4χρονης Έβερλι, όταν έμαθε πως επρόκειτο για φάρσα.

Δείτε τα βίντεο με τις φάρσες του Τζίμι Κίμελ και του Τσάνινγκ Τέιτουμ:

 
 
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ