Η Τζένιφερ Λόρενς στην πιο wtf συνέντευξη ρώτησε την Κιμ Καρντάσιαν αν αερίζεται μπροστά στον Κάνιε

Η Τζένιφερ Λόρενς στην πιο wtf συνέντευξη ρώτησε την Κιμ Καρντάσιαν αν αερίζεται μπροστά στον Κάνιε Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Λόρενς έχει δηλώσει φανατική θαυμάστρια του ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians», οπότε το να πάρει συνέντευξη από την Κιμ Καρντάσιαν ήταν για εκείνη ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αφού είχε την ευκαιρία να της κάνει τις πιο απίθανες ερωτήσεις, ανάμεσά τους και αν αερίζεται μπροστά στον Κάνιε Γουέστ.

Η διάσημη ηθοποιός είναι μία από τους πολλούς προσωρινούς αντικαταστάτες του Τζίμι Κίμελ, που θα απουσιάζει για λίγο καιρό από την εκπομπή λόγω της εγχείρησης καρδιάς στην οποία θα υποβληθεί ο γιος του. Η Τζένιφερ Λόρενς ήταν η πρώτη που κάθισε στη θέση του, έχοντας σαφείς οδηγίες -όπως και οι υπόλοιπου που θα ακολουθήσουν- να κάνει αντισυμβατικές ερωτήσεις στους καλεσμένους, φέρνοντάς τους σκοπίμως σε δύσκολη θέση. 

Ανάμεσα στα πολλά που ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής, ήταν και η εξομολόγηση της Λόρενς πως πρόσφατα κατέληξε να περιφέρεται μεθυσμένη και γυμνή μέσα στην ντουλάπα της Κρις Τζένερ. «Ήπια πέντε μαρτίνι και κατέληξα γυμνή στην ντουλάπα της, αλήθεια. Το δείπνο στο σπίτι τους ξεπέρασε και τα πιο τρελά μου όνειρα. Θυμάμαι να γδύνομαι στην ντουλάπα της Κρις και να σας διατάζω να με ντύσετε», είπε η Λόρενς με την Κιμ να επιβεβαιώνει πως η ηθοποιός παρακαλούσε την ίδια και τον σύζυγό της να σχεδιάσουν ένα ρούχο για εκείνη. «Ήρθε πριν δύο εβδομάδες η Τζένιφερ σπίτι για φαγητό και δεν έχω ξαναδεί την μαμά πιο πιωμένη στη ζωή της. Ήπιαν πάρα πολύ και οι δύο», είπε η Κιμ. «Πήγες στην ντουλάπα και μας είπες να σε ντύσουμε. Λέμε εντάξει και μόλις επιστρέψαμε σε βρήκαμε εκεί να μας περιμένεις ολόγυμνη. Νομίζω πως πλέον έχουμε γνωριστεί πάρα πολύ καλά», αστειεύτηκε η διάσημη σταρ.


Άλλες ερωτήσεις που έκανε η Τζένιφερ Λόρενς στην Κιμ Καρντάσιαν ήταν το αν αερίζεται μπροστά στον Κάνιε Γουέστ ή αν το κάνει αυτός, όπου απάντησε όχι. «Δεν αερίζομαι ποτέ, τι εννοείς;» είπε η Κιμ κοκκινίζοντας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει τι κάνει ο σύζυγός της.

Η Τζένιφερ την ρώτησε επίσης πώς επέλεξαν την παρένθετη μητέρα, αν ψάχνει τα κινητά των φίλων και των συντρόφων της, αν θα έκανε σεξ με τον Ντόναλντ Τραμπ ή τον Κιμ Γιονγκ Ουν για να σώσει την ανθρωπότητα, ποια από όλες τις αδερφές Καρντάσιαν έχασε πρώτη την παρθενιά της (spoiler: η Κιμ) και τι φοράει στον ύπνο (spoiler: ο,τιδήποτε αλλά πάντα κάλτσες).


Η Κιμ Καρντάσιαν, από την πλευρά της απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις με γέλια, και αποκάλυψε επίσης πως ο Κάνιε Γουέστ δεν είναι κατά βάθος τόσο λαμπερός όσο πιστεύει ο κόσμος. «Τον παίρνει παντού ο ύπνος. Πηγαίνουμε σε μια συνάντηση, με συστήνει σε ένα σωρό ανθρώπους που δεν έχω ξαναδεί ποτέ, πηγαίνουμε μετά σε κάποιο εστιατόριο και καταλήγει να ροχαλίζει πάνω στο τραπέζι. Κι εγώ κάθομαι μόνη μου με όλους αυτούς», εξομολογήθηκε η διάσημη σταρ.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

 
It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ