Λογικά, αυτό είναι το πιο αμήχανο βίντεο του πραγματικού love story του "Τζον Σνόου" με την "Άγρια" του, αλλά δεν πειράζει, είναι ερωτευμένοι!

Λογικά, αυτό είναι το πιο αμήχανο βίντεο του πραγματικού love story του "Τζον Σνόου" με την "Άγρια" του, αλλά δεν πειράζει, είναι ερωτευμένοι! Facebook Twitter
0

Ο "Τζον Σνόου" και η "Άγρια" των βουνών -κατά κόσμον Κιτ Χάρινγκτον και Ρόοζ Λέσλι- στο Game of Thrones "συναντήθηκαν" μόνο για λίγα επεισόδια (για να μείνει στην ιστορία η θρυλική ατάκα εκείνης "You know nothing, Jon Snow"). Στην πραγματική ζωή όμως, οι δύο νεαροί ηθοποιοί είναι ζευγάρι και πολύ πολύ ερωτευμένοι. Και φυσικά δεν έχουν κανένα πρόβλημα όχι απλώς να το δείχνουν, αλλά και να κάνουν όλα εκείνα που κάνει κανείς, όταν δεν βλέπει μπροστά του από τον έρωτα: όλα τα βρίσκουν τέλεια ο ένας στον άλλον, γελάνε σαν να έχουν πιει, ανταλλάσσουν γκριμάτσες αλληλοϋποστήριξης και -φυσικά!- μη διανοηθεί κάποιος να πει κάτι κακό ή να κάνει παρατήρηση στο ταίρι του. Δεν γίνεται! Αφού όλα τα κάνει τέλεια! Τελοσπάντων, η χημεία του ζευγαριού έχει γίνει viral μέσα από ένα βίντεο που περιγράφει τέλεια όλα τα παραπάνω.

It's Viral
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ