ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Πρόταση – μαμούθ στην Πάολα από τον Acun Ilicali για το SURVIVOR

Πρόταση – μαμούθ στην Πάολα από τον Acun Ilicali για το SURVIVOR Facebook Twitter
Φωτογραφία:smirniotis
0

Φέτος θα είναι η χρονιά των ριάλιτι καθώς όλα τα κανάλια έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να κλείσουν τα ονόματα που θα τρέχουν και θα πεινάνε στις δικές τους αρένες.

Το SURVIVOR που άνοιξε το χορό και είχε τεράστια κέρδη δεν φαίνεται πως έχει σκοπό να αφήσει κανέναν να σηκώσει κεφάλι και κάνει επικές προτάσεις.

Τα σημερινό ριάλιτι-ταμπλόιντ θέλει την Πάολα να αποτελεί τον διακαή πόθο του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali ο οποίος προσπαθεί να να την πείσει για το Survivor 2.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto: «Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο μεγάλος καημός του Τούρκου παραγωγού είναι η Πάολα και κάνει ότι περνά από το χέρι του για να εξασφαλίσει το "ναι" της. Το εγχείρημα είναι χωρίς αμφιβολία πάρα πολύ δύσκολο, όμως ο Acun Ilicali δηλώνει αποφασισμένος να στείλει την Πάολα στον Άγιο Δομίνικο. Κάτι που κατάλαβε και η ίδια η τραγουδίστρια στην πρόσφατη επαφή της με τον Τούρκο παραγωγό.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως στα χέρια της η Πάολα έχε μια πρόταση-μαμούθ που πολύ δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να αρνηθεί. Η αλήθεια είναι ότι η τραγουδίστρια αιφνιδιάστηκε και αιφνιδιασμός έγινε ακόμα μεγαλύτερος όταν είδε το ποσό που της πρόσφερε ο Acun Ilicali. (Δεν μας το λένε βέβαια)

Όμως οι ενδοιασμοί της τραγουδίστριας είναι σοβαροί. ακόμη και αν το ποσό λέγεται πως είναι εξωφρενικό. Ο πρώτος λόγος είναι ότι θα βρίσκεται στις πίστες της Αθήνας, αφού έχει κλείσει σε μαγαζί τον χειμώνα και ο δεύτερος έχει να κάνει με το κατά πόσο η συμμετοχή της στο ριάλιτι θα κάνει καλό στην καριέρα της.

(Οk! To πιάσαμε τι παίζει στην τελευταία φράση - μάλλον δεν θα πάει..αλλά ποτέ δεν ξέρεις...)

It's Viral
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ