ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τεράστιο γλέντι και χαρά - Έφυγε επιτέλους η Βαλαβάνη

Τεράστιο γλέντι και χαρά - Έφυγε επιτέλους η Βαλαβάνη Facebook Twitter
1

Αν χθες το βράδυ ακούσατε χαρούμενες φωνές από κάπου στη γειτονιά είναι γιατί αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από το Survivor.

Η αθλητικογράφος που είχε καταφέρει στην εκπνοή του παιχνιδιού να παραμείνει μέσα, ήταν η μοναδική γυναίκα στον Άγιο Δομίνικο, αλλά χθες βγήκε προτεινόμενη και αποχώρησε - έχοντας σπάσει τα νεύρα των περισσότερων τηλεθεατών.

Υπήρξε μια από τις λιγότερο δημοφιλείς συμμετοχές του παιχνιδιού και κάθε φορά που τη γλίτωνε πείσμωνε όλο και περισσότερο τον κόσμο που ήθελε να τη βγάλει από τη μέση.

«Αυτό το όμορφο ταξίδι τελείωσε, έφτασε στο τέλος του. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Το γεγονός ότι είμαι η μοναδική γυναίκα που έφτασε μέχρι εδώ για μένα σημαίνει πολλά. Είναι μια προσωπική επιτυχία, αν μπορώ να το πω έτσι. Πλέον το Survivor είναι μια αντρική υπόθεση. Είμαι πάρα πολύ τυχερή και ευλογημένη που έζησα όλο αυτό το ταξίδι. Θα έχω να λέω πάρα πολλά πράγματα στους φίλους μου, στα παιδιά μου. Έχω περάσει όμορφα, έχω περάσει δύσκολα, έχουμε πεινάσει, αλλά όλα αυτά τα παίρνω μαζί μου κι έχω ένα μεγάλο χαμόγελο γιατί τα έζησα...», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λίγο πριν βουρκώσει και πάρει τη δάδα της για να χαθεί στο σκοτάδι της εξόδου (δράμα...).

 

Αμέσως μετά ακολούθησε γλέντιi στο Twitter το οποίο είπε επιτέλους το αντίο  που τόσο ήθελε στην Βαλαβάνη...

It's Viral
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ