ΒΙΝΤΕΟ - To πρώτο μήνυμα του Στέλιου Χανταμπάκη μετά την αποχώρηση του

ΒΙΝΤΕΟ - To πρώτο μήνυμα του Στέλιου Χανταμπάκη μετά την αποχώρηση του Facebook Twitter
8

Το πρώτο του μήνυμα μετά την αποχώρηση του από το Survivor έστειλε ο Στέλιος Χανταμπάκης, μέσω βίντεο της ιστοσελίδας του παιχνιδιού στο Facebook.

Ο παίχτης αναφέρει: «Σήμερα τελείωσε για εμένα το Survivor. Γυρίζω σε κάτι πολύ όμορφο… στην οικογένειά μου. Φεύγω με πολύ όρεξη και δύναμη να ομορφύνω τη ζωή μου σε όλα τα κομμάτια. Η σκέψη μου είναι ότι οποιαδήποτε στιγμή μίλησα υπήρχε λόγος. Οποιαδήποτε στιγμή ήρθα σε κόντρα με κάποιο συμπαίκτη μου, ήταν γιατί πραγματικά δεν είχαμε την ίδια άποψη για το παιχνίδι, δεν παίζαμε με τους ίδιους όρους ή κανόνες και υπήρχε λόγος.

Έπαιξα με όλη μου τη δύναμη και πάρα πολύ τίμια. Δεν πάτησα σε κανένα συμπαίκτη μου ή αντίπαλο. Δεν με ένοιαξε καθόλου η πείνα και δεν με άγγιξε καθόλου το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν με ενοχλεί καθόλου που δεν ήρθα με κάποιους κοντά ή δεν με συμπάθησαν… Για εμένα το σημαντικότερο έπαθλο είναι η εκτίμηση του κόσμου και η εκτίμηση των ανθρώπων που συμβίωνα».

It's Viral
8

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Παντως δεν εκανε κ κατι τραγικο για να ξεφτιλιζεται ετσι.λες και οσοι τον κατηγορουν αν πηγαιναν αυτοι στο παιχνιδι θα ηταν οι ηθικοι υπεροχοι αψεγαδιαστοι παικτες.αμαν ειμαστε οι ελληνες γουσταρουμε να πορωνομαστε με το τιποτα.αλλα ο συγκεκριμενος εχει οικογενεια ειναι υπαρκτο προσωπο!τοση κακια πια!
Πολύ πρόχειρα μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον δέκα τραγικά πράγματα που έκανε και ταυτόχρονα δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν άλλον παίκτη που να έκανε τόσο πολλές χοντράδες.Επίσης και όλη η υπόλοιπη συλλογιστική σου μου φαίνεται εξισου λάθος.
Κατανοεις βεβαια οτι βλεπεις ειναι προιον μονταζ;και οι οι υπευθυνοι της εκπομπης θελουν να πουλησουν ιντριγκα;οτι ειδαν οτι πουλαει και χειραγωγησαν μια εικονα του προς αυτο το δρομο;κ εννοειται οτι μπορει να ειναι βλακακος λιγο αλλα ολοι δεν ειμαστε;
Astra Κανενας δεν τον πιεσε να παρει το σουτιεν της Λαουρα και να το κουναει κοροϊδεύοντας την Ειρηνη που ηταν απουσα, ουτε να ειρωνευτει τον Αγγελοπουλο, κι ενα σωρο αλλα. Αυτα περι μονταζ ειναι για τις συνεντευξεις. Ειναι αδυνατον καποιος να ειναι σωστος και να βγαλουν τοσο πλουσιο υλικο κακίας και ανοησιας. Αντε να εβγαζαν μερικα αλλα αυτος φεροταν συνέχεια ετσι. Και τί να λεει που εχει παιδια; Ενας λογος παραπανω που θα επρεπε να ντρέπεται για το bullying στην Ειρήνη.