SURVIVOR: Η Σόφη Πασχάλη απαντά πώς αισθάνθηκε όταν την έβριζε η μισή Ελλάδα

SURVIVOR: Η Σόφη Πασχάλη απαντά πώς αισθάνθηκε όταν την έβριζε η μισή Ελλάδα Facebook Twitter
4

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Σόφη Πασχάλη, η πιο συζητημένη παίχτρια της περασμένης εβδομάδας κλήθηκε να δώσει την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Σύμφωνα με όσα είπε, οι συνθήκες είναι δύσκολες και υπάρχουν θέματα υγιεινής. Η παίχτρια είπε επίσης πως οι «γυναίκες δεν έχουν περίοδο...» χωρίς να εξηγεί περαιτέρω: «Όταν μία γυναίκα δεν έχει περίοδο, οι ορμόνες αλλάζουν... Γίνομαστε ένα φύλο!». 

Στη συνέχεια ρωτήθηκε πως αισθάνθηκε που η μισή Ελλάδα την έβριζε.

«Ζούσα σε μια άλλη πραγματικότητα όταν αυτό συνέβη. Για εμάς είχε σημασία η επιβίωση» ανέφερε η Σόφη Πασχάλη και στη συνέχεια παραδέχτηκε πως δεν της άρεσε αυτό που έγινε: «Δεν έχω καταλάβει τι έκανα...».

 Για τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται μετά από την κόντρα της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είπε πως έχει πάρει έκταση το θέμα και τη βρίζουν κοριτσάκια κυρίως που είναι ερωτευμένα με τον Αγγελόπουλο. Η ίδια πάντως διευκρίνισε πως καμιά από τις παίκτριες δεν είναι ερωτευμένη με τον Αγγελόπουλο...

«Σας αγαπώ! Μην συνεχίσετε να το κάνετε στα παιδιά που θα βγουν. Ας τελειώσει σε μένα. Ειδικά στη Λάουρα. Δεν θα το αντέξει! Ας τελειώσει εδώ», είπε στο τέλος απευθυνόμενη σε όσους την κατηγόρησαν αυτές τις μέρες.

 
It's Viral
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ