Απεργία την Πρωτομαγιά

Πώς σχολίασε η Αθηναΐς Νέγκα τη μήνυση που κατέθεσε κατά του Γιώργου Λιάγκα

Πώς σχολίασε η Αθηναΐς Νέγκα τη μήνυση που κατέθεσε κατά του Γιώργου Λιάγκα Facebook Twitter
0

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατέθεσε κατά του Γιώργου Λιάγκα η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Αθηναΐς Νέγκα για σχόλια που έκανε ο πρώτος σε βάρος της στη ραδιοφωνική εκπομπή του.

Το επίμαχο απόσπασμα, βάσει του οποίου η κ. Νέγκα ζήτησε τη δίωξη του παρουσιαστή με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ήταν η εξής: «Αυτός ο Περρής, ο οποίος έχει βρίσει το σύμπαν, δεν ντρέπεται για την εκπομπή που έκανε; Με όλη την αγάπη το λέω.

 »» [...] Αυτή η εκπομπή η αθλία... Άντε κι ο Περρής έχει ένα χιούμορ. Τα βιντεάκια πιο παλιακά πεθαίνεις. Ο ίδιος έχει ένα χιούμορ... η άλλη η Νέγκα η νεκροφιλόοοο... γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή να τελειώνει η φασαρία; Και η Άννα Μαρία Βέλλη δεν καταλαβαίνω γιατί να περπατάει στο τραπέζι, είναι λίγο αγενές αυτό. Τέλοσπάντων δεν πήγαν και καλά στα νούμερα, δεν τους βλέπω να μακροημερεύουν».

«Ειπώθηκε κάτι πρωτοφανώς ανατριχιαστικό. Όλοι έχουμε οικογένεια. Είναι δυνατόν να ξεστομίζονται τέτοια πράγματα στον αέρα κ να μένουν; Ποτέ δεν έχω διανοηθεί στην καριέρα μου να αποκαλέσω κάποιον βαρύτατα ανώμαλο -υπάρχουν όρια. Τι τον έπιασε ;», έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter η Αθηναΐς Νέγκα

It's Viral
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ