ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η διάσημη για τις πλαστικές «γυναίκα -γάτα» συνελήφθη για επίθεση στον σύντροφό της

Η διάσημη για τις πλαστικές «γυναίκα -γάτα» συνελήφθη για επίθεση στον σύντροφό της Facebook Twitter
O Lloyd Klein και η Jocelyn Wildenstein σε μια κοσμική εμφάνιση στην Gallery Molly Krom στη Νέα Υόρκη ( Grant Lamos IV/Getty Images)
4

Η δημοφιλής Νεοϋορκέζα της κοσμικής ζωής Jocelyn Wildenstein που έχει γίνει γνωστή ως «γυναικά-γάτα» λόγω της μεταμόρφωσής της από τις πλαστικές επεμβάσεις, συνελήφθη και κρατείται με την κατηγορία πως επιτέθηκε στο σύντροφό της.

Η εκκεντρική 76χρονη η οποία φημολογείται πως είναι βαθύπλουτη και πως έχει ξοδέψει 4 εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία της στην πλαστική χειρουργική προκειμένου να αποκτήσει εμφάνιση γάτας, φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά τον 49χρονο σχεδιαστή μόδας Lloyd Klein με τον οποίο διατηρεί σχέση τα τελευταία χρόνια.

Τα ταμπλόιντς αναφέρουν μάλιστα πως ακόμη και η επίθεση θύμιζε αιλουροειδές καθώς τον γρατζούνισε με τα νύχια της στο πρόσωπο προκαλώντας του σοβαρά γδαρσίματα και στη συνέχεια τον τραυμάτισε στο στήθος με ψαλίδι.

Σύμφωνα με την New York Post η επίθεση έγινε μέσα στο διαμέρισμά τους στον διάσημο ουρανοξύστη του Τραμπ ενώ το δημοσίευμα αναφέρει πως το θύμα την έκλεισε σε μια ντουλάπα έως ότου στο σημείο φτάσει η αστυνομία.

It's Viral
4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
Τόσα χρόνια νόμιζα ότι η φάτσα της οφειλόταν σε αποτυχημένες πλαστικές. Δεν ήξερα ότι αυτή ήθελε να μοιάζει με γάτα.Πάντως αν οι γάτες είχαν σωματείο, θα μπορούσαν να της κάνουν μία μήνυση για προσβολή του είδους τους.