ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

O Rob Kardashian εκδικήθηκε την ετεροθαλή αδερφή του Kylie Jenner

O Rob Kardashian εκδικήθηκε την ετεροθαλή αδερφή του Kylie Jenner Facebook Twitter
1
O Rob Kardashian εκδικήθηκε την ετεροθαλή αδερφή του Kylie Jenner Facebook Twitter
Ο Ρομπ Καρντάσιαν και η Μπλακ Τσάινα, στο πόστερ του ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστούν

Ο Rob Kardashian δεν τα πάει πολύ καλά με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν, ειδικά από τότε που σχετίστηκε με το μοντέλο Blac Chyna που τώρα περιμένει το πρώτο τους παιδί. Η Blac Chyna υπήρξε ζευγάρι με τον ράπερ Tyga που τα είχε  με την ετεροθαλή αδερφή του Καρντάσιαν Kylie Jenner - με αποτέλεσμα να υπάρχουν διάφορες μάχες μεταξύ των δύο γυναικών πολύ πριν μπει ο Ρομπ στο παιχνίδι. 

(H Τζένερ με τον Tyga)

Το γεγονός ότι ο μοναδικός αδερφός των Καρντάσιαν τα έφτιαξε με την «εχθρό» της ετεροθαλούς αδερφής του είχε εξοργίσει την οικογένεια, αλλά έδωσε σε όλους την ευκαιρία να επωφεληθούν μέσα από ένα νέο ριάλιτι σόου που καταγράφει τη ζωή των Rob και Chyna. 

Η πιο πρόσφατη εξέλιξη είναι πως η Kylie Jenner που ετοιμάζει ένα "baby-shower" προς τιμή του παιδιού του Ρομπ που θα έρθει στον κόσμο σύντομα, ξέχασε να καλέσει την Chyna στο πάρτι, εξοργίζοντας τον μέλλοντα πατέρα. 


«Δεν καλέσατε τη μητέρα του παιδιού μου στο baby shower που προσπαθούσατε να οργανώσετε για μένα; Μάλλον έχετε τρελαθεί όλοι σας!» έγραψε, ενώ παράλληλα τουίταρε 10 ψηφία που όπως αποκαλύφθηκε ήταν το αληθινό νούμερο του κινητού της Kylie: 


Διευκρίνισε μάλιστα ότι το κινητό ήταν αληθινό, τονίζοντας ότι δεν χάκαρε το τουίτερ του κάποιος άλλος:

Μέχρι και τώρα δεν έχει διαγράψει το νούμερο, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αν δεν πέτυχε ακόμα το σκοπό του να προσκληθεί η Chyna στη γιορτή, ή αν ήταν ένα ακόμα κόλπο για να προκαλέσει το ενδιαφέρον του (τηλεοπτικού, κυρίως) κοινού. 

It's Viral
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ