O Jay-Z σπρώχνει βίαια θαυμαστή που πλησίασε τη Beyoncé

O Jay-Z σπρώχνει βίαια θαυμαστή που πλησίασε τη Beyoncé Facebook Twitter
1

Μπορεί όλο το lifestyle της να επιχειρεί να αποδείξει ότι η Beyoncé είναι μια γυναίκα όπως όλες οι άλλες, με αντιδράσεις που θυμίζουν κορίτσι της διπλανής πόρτας, ακόμη και το τελευταίο άλμπουμ της ήταν μια ολόκληρη επιχείρηση απόδειξης ότι η star έχει μετρήσει ένα ένα τα στάδια της απιστίας και της αντιμετώπισης της, όμως η τραγουδίστρια μόνο τέτοια δεν είναι. 

Ένα πρόσφατο περιστατικό με φανατικό θαυμαστή που πλησίασε περισσότερο απ' όσο έπρεπε τη "βασίλισσα της soul" σχολιάστηκε τόσο για την υπερπροστατευτικότητα με την οποία αντέδρασε ο σύζυγος της Jay-Z, όσο και για τη δική της στωική, σχεδόν απαθή αντίδραση στον μίνι χαμό που για δευτερόλεπτα επικράτησε ακριβώς δίπλα της. 

Το συμβάν σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη όπου το ζευγάρι είχε καταφθάσει για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα της ταινίας "Hands of Stone" με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και την Έλεν Μπάρκιν. Όλα καλά στην είσοδο, ωστόσο κατά την αποχώρηση της τραγουδίστριας και του συζύγου της, ένας φανατικός θαυμαστής που η συμπεριφορά του θα έπρεπε εξ αρχής να κινήσει την περιέργεια του σωματοφύλακα της Beyoncé, έσπασε τον κλοιό και βρέθηκε ακριβώς δίπλα της. 

Έχοντας περασμένη στο χέρι του μια σακούλα για ψώνια και κρατώντας το κινητό σαν να ετοιμαζόταν από ώρα για μία selfie ο θαυμαστής βρέθηκε σχεδόν κολλημένος στον ώμο της τραγουδίστριας. Ακριβώς πίσω της ο Jay-Z αντιλαμβάνεται την κίνηση του άντρα και κυριολεκτικά τον βουτάει από το πανωφόρι και τον σπρώχνει μακριά της, ενώ ταυτόχρονα σπρώχνει ελαφρά στη μέση τη σύζυγο του, ώστε να μπει γρηγορότερα στο αμάξι τους. Και ενώ ο σωματοφύλακας μόλις την τελευταία στιγμή αντιλαμβάνεται ότι κάποιος παρα-πλησίασε και ήρθε η ώρα για δράση, η Beyoncé ατάραχη. Έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει, ωστόσο εξακολουθεί να χαμογελά και μέσα στον πανικό μπαίνει στο αυτοκίνητο. 

Η αντίδραση της σχολιάστηκε, σε κάποια μέσα και με μία αρνητική χροιά, ακριβώς για το ότι γνώριζε πώς να αντιδράσει και για το ότι γνώριζε ότι αν έκανε την παραμικρή κίνηση, ακόμη και μία ματιά της προς τον φανατικό, την επόμενη μέρα θα είχε να αντιμετωπίσει απανωτά δημοσιεύματα. Βέβαια, όχι ότι γλίτωσε τώρα, αλλά για το ζεύγος Carter φαίνεται ότι αυτό ήταν το μικρότερο κακό που προέκυψε από μία μικρο-ατυχία. 

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ