Η Maddie Ziegler μεγάλωσε και η αλλαγή είναι εντυπωσιακή

Η Maddie Ziegler μεγάλωσε και η αλλαγή είναι εντυπωσιακή Facebook Twitter
0

Οι φαν της Sia την γνώρισαν μέσα από το video clip του τραγουδιού "Chandellier". Τότε, η Maddie Ziegler, ταλαντούχα χορεύτρια και νικήτρια πολλών διαγωνισμών χορού ήταν μόλις 11 ετών και είχε εντυπωσιάσει με τις ικανότητες στον μοντέρνο χορό, την πλαστικότητα και τη σκηνική της παρουσία.

Το ένα videoclip έφερε το άλλο, η μικρούλα έφτασε να γίνει σήμα - κατατεθέν της δημοφιλούς τραγουδίστριας και κάπως έτσι οι φαν και της μεν και της δε, δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν ότι μεγάλωσε και ότι δεν είναι πια το μικρό ασχημάτιστο κοριτσάκι με τις υπέροχες χορογραφίες. 

Ίσως να 'φταιγε και το ότι η μικρή χορεύτρια σε κάθε της εμφάνιση στο πλευρό της Sia φορούσε μία χαρακτηριστική ξανθιά καρέ περούκα, που υπενθύμιζε ότι είναι μια μικρογραφία της τραγουδίστριας.

I can't wait for the #SYTYCD premiere tomorrow night on @danceonfox ?!

A photo posted by Maddie Ziegler (@maddieziegler) on

Ωστόσο, φέτος το καλοκαίρι η περούκα βγήκε, η μικρή ετοιμάζεται να πάρει θέση κριτή στο "So you think you can dance" του τηλεοπτικού δικτύου FOX και μοιραία αποκαλύφθηκε και η αλλαγή. 

Στα 13 της πλέον, η Ziegler θυμίζει ήδη κανονική γυναίκα και φωτογραφίζεται για τα εξώφυλλα εφηβικών περιοδικών, κάνοντας κάποιους να ελπίζουν να μείνει αφοσιωμένη στην τέχνη της και να μην λοξοδρομήσει, λόγω τηλεόρασης και φυσικής - αν και κάπως πρώιμης - ομορφιάς που την κάνει εξαιρετικά δημοφιλή στα αμερικανικά media. 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ