Η Σέλμα Μπλερ αποβιβάζεται με φορείο από πτήση ύστερα από νευρική κρίση

Η Σέλμα Μπλερ αποβιβάζεται με φορείο από πτήση ύστερα από νευρική κρίση Facebook Twitter
"Με καίει στα απόκρυφα. Δεν θα με αφήσει να φάω ή να πιω. Με δέρνει. Θα με σκοτώσει"
0

Πάνω σε φορείο και σε έξαλλη κατάσταση εγκατέλειψε το αεροπλάνο που θα την πήγαινε στο Λος Άντζελες, η ηθοποιός Σέλμα Μπλερ, καθώς είχε ένα απερίγραπτο ξέσπασμα κατά τη διάρκεια της πτήσης. 

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψαν συνεπιβάτες της ηθοποιού, που ταξίδευαν μαζί της από Κανκούν προς Λος Άντζελες, λίγο νωρίτερα την είχαν δει να καταναλώνει αλκοόλ, συγκεκριμένα κρασί, σε συνδυασμό με χάπια. Λίγη ώρα μετά άρχισε να κλαίει και να φωνάζει και, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το People, τα πράγματα ξέφυγαν όταν άρχισε να ουρλιάζει ότι καίγεται στα απόκρυφα της. 

"Με καίει στα απόκρυφα. Δεν θα με αφήσει να φάω ή να πιω. Με δέρνει. Θα με σκοτώσει", ούρλιαζε η ηθοποιός παγώνοντας το αίμα των συνεπιβατών της. Το θλιβερό επεισόδιο έληξε, όταν κατά την προσγείωση, στο αεροπλάνο επιβιβάστηκε ιατρικό προσωπικό και από εκεί με ασθενοφόρο μετέφερε την πρωταγωνίστρια του "American Crime Story" σε νοσοκομείο. 

Ας σημειωθεί, ότι λίγη ώρα πριν η Μπλερ βγει με φορείο από το αεροπλάνο είχε ανεβάσει φωτογραφίες με τον γιο της στο Instagram και τίποτα δεν μαρτυρούσε ότι κάτι δεν πάει καλά.  

 

Πάντως, νωρίτερα σήμερα, η Μπλερ, ζήτησε δημόσια συγνώμη για το περιστατικό, αναφέροντας ότι ήταν τεράστιο λάθος εκ μέρους της να μπερδέψει αλκοόλ με φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε. 

 

"Έκανα ένα φοβερό λάθος, χθες. Ύστερα από ένα υπέροχο ταξίδι με τον γιο μου και τον πατέρα του, μπέρδεψα αλκοόλ με φάρμακα και αυτό μου προκάλεσε ένα ασύλληπτο black out κατά τη διάρκεια του οποίου είπα και έκανα πράγματα, για τα οποία μετανιώνω βαθύτατα. Ζητώ βαθύτατα συγνώμη για την ενόχληση που προκάλεσα σε όλους τους συνεπιβάτες μου και ευγνωμονώ τους ανθρώπους που με φρόντισαν στο νοσοκομείο. Ντρέπομαι πραγματικά για τον εαυτό μου και ζητώ ειλικρινά συγνώμη".  

 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ