Το MasterChef χθες είχε πολλά «μπιπ» και ολίγο από...γυμνό

Το MasterChef χθες είχε πολλά «μπιπ» και ολίγο από...γυμνό Facebook Twitter
1

Κανονικά, η δουλειά των ανθρώπων που βρίσκονται στον «εξώστη» του MasterChef είναι να βοηθούν όσους βάζουν τα δυνατά τους για τη δοκιμασία αποχώρησης. Όμως, χθες το πράγμα ξέφυγε. Για την ακρίβεια ξέφυγε τόσο πολύ που αν γινόταν κάτι παρόμοιο σε MasterChef του εξωτερικού, κάποιος από τους κριτές θα είχε βρεθεί να απομακρύνει άμεσα από τον εξώστη τους παίκτες που δεν σεβάστηκαν τη διαδικασία. 

Όμως, εδώ ακούστηκαν πολλές... ευχές και κοσμητικά και μάλιστα μεταξύ παικτών που ισχυρίζονται ότι έχουν γίνει φίλοι κατά τη διάρκεια του μαγειρικού διαγωνισμού. Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσίκιλη και τον Χρήστο Γλωσσίδη, που με αγωνία παρακολουθούσαν τρεις υποψηφίους για αποχώρηση -τους Αργύρη Αγλαμίση, Γιώργο Φασιλή και Τζώρτζη Παπανικολάου- να αγωνίζονται να παραμείνουν στον διαγωνισμό. 

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Τσίκιλης στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον φίλο του Γιώργο Φασιλή του μιλούσε συνεχόμενα, δίνοντας τη μία οδηγία πίσω από την άλλη, με αποτέλεσμα να αγχώνει τον παίκτη, κάτι που παρατήρησαν οι συμπαίκτες που ήταν μαζί του στον εξώστη. Εκεί ακούστηκαν και τα πρώτα «μπιπ», καθώς και ο χαρακτηρισμός «καραγκιόζης», ενώ η ένταση ήταν τόση που για λίγο φάνηκε σαν οι παίκτες να ετοιμάζονταν να πιαστούν στα χέρια.  

 

Και μπορεί τη μια στιγμή να τσακώνονταν, στη συνέχεια, όμως... αγαπήθηκαν, κάτι που φυσικά το Twitter αντιμετώπισε με τη δέουσα ειρωνεία. Φυσικά, το χθεσινό επεισόδιο είχε και το... γυμνό του, που επίσης το Twitter αντιμετώπισε με το σύνηθες γλέντι. 

Μια σκηνή με τον μικροκαμωμένο της παρέας των σεφ να περιποιείται τον εαυτό του μπροστά στον καθρέφτη, και ενώ μόλις είχε βγει από το μπάνιο και φορούσε μόνο την πετσέτα ήταν αρκετή για να πάρουν τα memes φωτιά...

 

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια