Απεργία την Πρωτομαγιά

Βγήκαν οι... νυχοκόπτες στο Nomads: Οροκλός εναντίον Μαυρίδη με μπηχτές για διπρόσωπη συμπεριφορά

Βγήκαν οι... νυχοκόπτες στο Nomads: Οροκλός εναντίον Μαυρίδη με μπηχτές για διπρόσωπη συμπεριφορά Facebook Twitter
0

Μέχρι στιγμής μαχαίρια της προκοπής δεν είχαν βγει στο "Nomads". Κάποιες αντιπάθειες εδώ και εκεί, κάποιες μίνι ίντριγκες και σχετική προσήλωση των παικτών στα αγωνίσματα για έπαθλα και ασυλίες. Όμως, φαίνεται ότι από τον τελευταίο αγώνα ασυλίας και μετά κι από την προσχώρηση όσων έχασαν στη δοκιμασία του κορμού στην ομάδα των «Ηττημένων» κάτι άλλαξε.

Έτσι χθες, το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου άφηνε να εννοηθεί ότι δύο από τους ηττημένους -ο Κωνσταντίνος Οροκλός και ο Γιώργος Μαυρίδης- θα ανταλλάξουν "πυρά", ως συνέπεια της μάλλον κακής σχέσης τους μέσα στο παιχνίδι. Είχε προηγηθεί το ξέσπασμα του Γιώργου Κατσινόπουλου κατά της Αποστολίας Ζώη και του Λευτέρη Παρασκευά, που μάλλον εκνεύρισε τον Μαυρίδη, με αποτέλεσμα τον νέο καβγά που οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν σήμερα. 

«Για μένα το Nomads ξεκίνησε χθες. Αυτοί οι δύο (σ.σ.: Αναδιώτης, Κατσινόπουλος) για 'μένα είναι αδέρφια μου. Όλοι οι υπόλοιποι είναι το ίδιο, δεν θέλω να μου μιλάνε, δεν θέλω ούτε καλημέρα, δεν θέλω καμία σχέση», φαίνεται να λέει ο Γιώργος Μαυρίδης, που μάλλον τα 'χει πάρει συνολικά με τους παίκτες του Nomads. 

Όμως, οι... βαριές κουβέντες προκάλεσαν ακόμη ένα ξέσπασμα από τους τέσσερις υποψήφιους μονομάχους για την ατομική ασυλία και αυτό ήταν από την πλευρά του Οροκλού που φρόντισε να "στολίσει" τον Μαυρίδη για τη στάση του, όπως λέει, μέσα στο παιχνίδι. 

«Να δώσουμε το Oscar στον κ. Μαυρίδη, το πήρε, το αξίζει, ήταν ωραίος ο λόγος του, να πάει και για Πρωθυπουργός. Να πάρει το αγαλματίδιο, να το πάρει σπίτι του. Πολύς θεατρινισμός και κουράζει. Από την αρχή ασχολούμαστε με τον κ. Μαυρίδη, δώστε του και μια κάμερα να την έχει, αφού την γουστάρει ο άνθρωπος, να την πάρει σπίτι του», λέει μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Οροκλός.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να συμπαθήσω ή όχι», ακούγεται να λέει ο Οροκλός, για να πάρει την απάντηση από τον Μαυρίδη ότι δεν είναι υποχρεωτικό...

 
It's Viral
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ