Έξι νέοι παίκτες μπήκαν χθες στο SURVIVOR - Ποιοι είναι και σε ποια ομάδα πάνε

Έξι νέοι παίκτες μπήκαν χθες στο SURVIVOR - Ποιοι είναι και σε ποια ομάδα πάνε Facebook Twitter
1

Αν βλέπετε SURVIVOR τότε θα πρέπει να συγκρατήσετε τα έξι νέα ονόματα των παιχτών που από χθες βρίσκονται στο νησί καθώς ο Σάκης Τανιμανίδης αιφνιδίασε και τους παρουσίασε στους Διάσημους και στους Μαχητές.

Οι παίκτες οι οποίοι μπαίνουν στο παιχνίδι είναι οι εξής:

Μαρία Πανταζή, παγκόσμια πρωταθλήτρια kick boxing
Εύη Σκαρώνη, personal trainer
Φελίσια Τσαλαπάτη, δημοσιογράφος
Εύη Σαλταφερίδου, γυμνάστρια
Σώζων Παλαίστρος Χάρος, προπονητής χόκεϊ επί χόρτου
Πάνος Θεοδώρου, δημιουργός αθλητικών προγραμμάτων.

Οι παίχτες ήταν το «έπαθλο» για τους νικητές του αγωνίσματος που ήταν οι Διάσημοι και επέλεξαν πρώτοι ποιους τρεις θα πάρουν στην ομάδα τους.

«Σας είχα πει ότι στο σημερινό αγώνισμα η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει μία πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψω τι εννοούσα. Παρακαλώ να περάσει η έκπληξη. Αυτοί οι έξι καινούριοι παίκτες είναι η έκπληξη που σας ανέφερα στην αρχή. Οι καινούριοι παίκτες θα χωριστούν και στις δύο ομάδες. Η νικήτρια ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει πρώτοι από τους παίκτες που βλέπετε δίπλα μου», είπε ο παρουσιαστής.

Οι Διάσημοι επέλεξαν τους: Εύη Σκαρώνη – personal trainer, Εύη Σαλταφερίδου – γυμνάστρια, Σώζων Παλαίστρος – Χάρος – προπονητής χόκεϊ επί χόρτου.

Για τους Μαχητές έμειναν οι: Μαρία Πανταζή – παγκόσμια πρωταθλήτρια kick boxing, Φελίσια Λαπάτη – δημοσιογράφος, Πάνος Θεοδώρου – δημιουργός αθλητικών προγραμμάτων.

 
It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ