O Gary είναι το πρώτο αγόρι που πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση καλλυντικών

O Gary είναι το πρώτο αγόρι που πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση καλλυντικών Facebook Twitter
0

Η χρήση προϊόντων ομορφιάς από άντρες εξακολουθεί να είναι ταμπού, ωστόσο, φαίνεται ότι η αγορά λαμβάνει υπ' όψιν τις ανάγκες και την αυξανόμενη τάση αρκετών νεαρών να χρησιμοποιούν προϊόντα «καταχωρημένα» ως αποκλειστικά γυναικεία. Η γνωστή φίρμα προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς L' Oreal φαίνεται ότι έλαβε υπ' όψιν της τις αλλαγές στις συνήθειες αρκετών αντρών και τόλμησε για πρώτη φορά να χρησιμοποιήσει έναν άντρα -beauty blogger του Instagram και του YouTube- σε διαφημιστική της καμπάνια. 

Ο Gary, make up artist που εδώ και χρόνια, όχι μόνο τολμά να πειραματίζεται στο Instagram, αλλά και να απενοχοποιεί προϊόντα που φαινομενικά δεν θα τολμούσαν να αγοράσουν ποτέ άντρες, είναι το πρώτο αγόρι που χρησιμοποιήθηκε από την εταιρεία σε διαφήμιση προϊόντων ομορφιάς. Ο ίδιος λέει πώς «αρκεί να είναι κανείς ο εαυτός του και να κάνει αυτό που αισθάνεται, να μην αντιγράφει κανέναν, αλλά να δημιουργεί δικούς του δρόμους στην ομορφιά για να ξεχωρίζει».

Τόσο στο Instagram όσο και στο YouTube είναι γνωστός ως PlasticBoy και οι followers του φαίνεται να τον εμπιστεύονται για τις συμβουλές ομορφιάς που μέσα από τα βίντεο του προσφέρει τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ