Ποιο «La La Land»; Το «Baa Baa Land» είναι η ταινία της χρονιάς και μπορείτε να τη δείτε εδώ (αν αντέχετε)

Ποιο «La La Land»; Το «Baa Baa Land» είναι η ταινία της χρονιάς και μπορείτε να τη δείτε εδώ (αν αντέχετε) Facebook Twitter
0

Είναι μάλλον από εκείνες τις περιπτώσεις που σκέφτεσαι «μα, όντως υπάρχει κάτι τέτοιο ή μας τρολάρουν»; Κι όμως, οι άνθρωποι πίσω από την εφαρμογή διαλογισμού Calm έφτιαξαν ένα οκτάωρο έπος με πρόβατα που απλά βόσκουν σε ένα λιβάδι, το ονόμασαν «Baa Baa Land» και η ατάκα που συνοδεύει την αφίσα της ταινίας αναφέρει: «Η πιο βαρετή ταινία που έγινε ποτέ; Έτσι νομίζουμε. Ελπίζουμε κι εσείς».

Ξεχάστε τις feelgood καλογυαλισμένες χαριτωμενιές του «La La Land», το κοφτό μοντάζ και τα ξεσηκωτικά μουσικοχορευτικά μέρη με τους φωτογενείς Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμα Στόουν. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε, να κάνετε μια παύση στους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας, να αρχίσετε να αναπνέετε σωστά και να αφεθείτε στη ξεγνοιασιά με την οποία αντιμετωπίζουν τη ζωή τα πρόβατα.

Αν εξακολουθείτε να νομίζετε ότι σας κάνουμε πλάκα, έχουμε να σας ενημερώσουμε ότι η ταινία έκανε πριν από λίγες μέρες την επίσημη πρεμιέρα της στο West End του Λονδίνου, με τους πρωταγωνιστές Ram Gosling και Emmmmaaaaa Stone να ποζάρουν ανέμελοι στο κόκκινο χαλί, όπως μαρτυρά η παρακάτω φωτογραφία. «Είναι καλύτερη από οποιοδήποτε υπνωτικό χάπι, η απόλυτη θεραπεία στην αϋπνία» δήλωσε ο παραγωγός Alex Tew.

Ποιο «La La Land»; Το «Baa Baa Land» είναι η ταινία της χρονιάς και μπορείτε να τη δείτε εδώ (αν αντέχετε) Facebook Twitter

Μάλιστα η ταινία κατατάσσεται στο είδος του «αργού σινεμά» (slow cinema), ένα αβανγκάρντ κινηματογραφικό κίνημα που χαρακτηρίζεται από μεγάλης διάρκειας πλάνα, μινιμαλισμό και ελάχιστη ή μηδενική αφήγηση. Θρυλικοί κινηματογραφιστές όπως ο Αντρέι Ταρκόφσκι, ο Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, ο Μικελάντζελο Αντονιόνι και ο Μπέλα Ταρ έχουν πειραματιστεί με το συγκεκριμένο είδος.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ και ένα κλιπ από την ταινία και πιο κάτω παραθέτουμε ολόκληρο το οκτάωρο έπος, σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε τις αντοχές σας!

 
 
 
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ