Μια νύφη που θηλάζει την ώρα του γάμου και διχάζει το διαδίκτυο

Μια νύφη που θηλάζει την ώρα του γάμου και διχάζει το διαδίκτυο Facebook Twitter
3
Μια νύφη που θηλάζει την ώρα του γάμου και διχάζει το διαδίκτυο Facebook Twitter

Οι εικόνες μιας νύφης που φωτογραφήθηκε να θηλάζει τον τριών μηνών γιο της καθώς ανταλλάσσει όρκους την ώρα του γάμου της έχουν γίνει viral και σχολιάζονται ως ένα όμορφο παράδειγμα μητρότητας.

Η 24χρονη Danielly Katsue, θήλασε τον Kaua την ώρα που ήταν στην εκκλησία για τον γάμο της με τον Kale Rios στη Βραζιλία.


Η φωτογράφος Monica Carvalho μοιράστηκε τις φωτογραφίες γάμου στο Instagram για να δείξει ότι οι γυναίκες μπορούν να θηλάσουν τα μωρά τους ανεξάρτητα από το χρόνο ή τον τόπο.

Μια νύφη που θηλάζει την ώρα του γάμου και διχάζει το διαδίκτυο Facebook Twitter
Μια νύφη που θηλάζει την ώρα του γάμου και διχάζει το διαδίκτυο Facebook Twitter

«Ήμουν φοβισμένη στην αρχή, αλλά ήμουν αρκετά σίγουρη ότι οι άνθρωποι θα το έβρισκαν τόσο όμορφο όσο και εγώ», δήλωσε στη Mail Online.


«Ευτυχώς η πλειοψηφία των ανθρώπων βρήκες ωραίες τις εικόνες. Πολλοί δήλωσαν ότι συγκινήθηκαν κάτι που αρκεί για να καταλάβω ότι έκανα όμορφη δουλειά», προσθέτει.

Ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι που βρήκαν ασεβές αυτό που έκανε η 24χρονη και την κατηγόρησαν πως το έκανε μόνο για την δημοσιότητα. Η πρωταγωνίστρια δεν έχει ακόμη κάνει κάποια δήλωση ενώ όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες θήλασε το γιο της και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τον γάμο.

Μια νύφη που θηλάζει την ώρα του γάμου και διχάζει το διαδίκτυο Facebook Twitter
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Καλα το λες και λιγο ατενσιοχοριλικι όλο αυτό.Ναι να θηλαζουμε οι γυναίκες ,ναι εννοείται να μην περιοριζομαστε στο σπίτι λόγω αυτου,ναι ναι ναι.Φυσικα.Αλλα τώρα συγγνώμη ποση ωρα μπορει να κρατησε όλο αυτό με τους ορκους ;Και δεδομενου οτι το μωρο λογικα θα ηταν ταισμενο.Μου φαίνεται καπως υπερβολικό το οτι επρεπε να πεταξει το στηθος εξω την ωρα του γαμου της και να θηλασει ενωπιον ολων.
Δεν με ενοχλει το οτι επιλεγουν να θηλασουν δημοσια(αν και για οσους θα επιτεθουν λεγοντας πως ειναι κατι το φυσικο...θα σας φερω το παραδειγμα της φυσης λοιπον..κ των ζωων,που οταν θηλαζουν τα μικρα τους,ειναι συνηθως σε μια γωνιτσα μακρια απο τα..αδιακριτα βλεμματα...κ οχι τοσο γιατι..ντρεπονται αλλα γιατι ειναι η οικογενειακη τους στιγμη κ θελουν να ειναι "απομονωμενα")...πισω στην εν λογω κυρια ομως-κ σε τοσες αλλες που κυκλοφορουν πια στο διαδικτυο-αυτο που με ενοχλει,δεν ειναι ο δημοσιος θηλασμος αλλα το γεγονος οτι γινεται παντα ετσι ωστε να συζητηθει κ να σχολιαστει!!Αφου λοιπον ειναι κατι το φυσικο...γιατι κανουμε(κανετε για την ακριβεια)τα παντα για την προβολη του ωστε να σχολιαστει;!Το να ειναι μια γυναικα εξω,να απολαμβανει τον καφε της κ τον "καθαρο"(λεμε τωρα)αερα,παρεα με το μικρουλι αγγελουδακι της και να το θηλασει,γιατι ειναι ωρα για το φαγητο του..οχι,καθολου δεν με ενοχλει κ ουτε πιστευω οτι πρεπει να μεινει η γυναικα κλεισμενη μεσα για οσο θηλαζει πολλες φορες κατα τη διαρκεια της ημερας..οταν ομως χρησιμοποιειται ο θηλασμος ως κατι...πρωτοποριακο κ φωτογραφιζεται για να προβληθει κ να συζητηθει-σαν κατι περιεργο-εκει ναι...με κανει εξαλλη!Αφου ειναι κατι το φυσικο κ ολες οι μανουλες ετσι θελουν ο υπολοιπος κοσμος να το αντυμετωπιζει..ας ξεκινησουν πρωτα οι ιδιες να το κανουν.Γιατι πολυ απλα..οταν προβαλεις κατι με τετοιο τροπο,απλως προκαλεις συζητησεις..ειναι σωστο,δεν ειναι σωστο,να το κανω,να μην το κανω...το φωτογραφιζω για να σπασω τα ταμπου...μα ολη αυτη η συζητηση γυρω απο τι θεμα,ειναι αυτο που το διογκωνει!Οταν κανουμε κατι φυσικο οπως το να...μασαμε το φαγητο μας κατα της διαρκεια ενος γευματος σε καποιο εστιατοριο,το συζηταμε ωστε να προκαλεσει εντυπωσεις;!Δεν νομιζω...
Λόγοι για να μισούμε τις γυναίκες Νο327:αναρτεί φωτογραφία που θηλάζειΒρε Bibiana, γιατί τόσος θυμός; Βλάπτει κανέναν η γυναίκα αυτή; Τουναντίον, δίνει ένα ισχυρό παράδειγμα ότι όντως είναι κάτι φυσικό. Ακόμη κι αν η ίδια αντλεί κάπου είδους χαρά από το να δημοσιοποιεί τη θέση της, εσένα γιατί σε εξοργίζει τόσο πολύ; Eίσαι ένα βήμα προτού της πεις "πίσω στην κουζίνα σου!"