Η απίστευτη στιγμή που ένα μικρό αγόρι βοηθά το αδελφάκι του να δραπετεύσει από την κούνια

Η απίστευτη στιγμή που ένα μικρό αγόρι βοηθά το αδελφάκι του να δραπετεύσει από την κούνια Facebook Twitter
2

Είναι η αξιαγάπητη και ταυτόχρονα ξεκαρδιστική στιγμή που ένα μικρό αγόρι προσπαθεί να μάθει στο αδερφάκι του πώς να ελευθερωθεί από την κούνια, που είναι «φυλακισμένος».

Το βίντεο, που κατέγραψαν κάμερες μέσα στο δωμάτιο των δύο παιδιών και κάνει τον γύρο του ίντερνετ, δείχνει τα δύο ξανθά αγοράκια να εφαρμόζουν το «σχέδιο απόδρασης», που εμπνεύστηκε ο μεγαλύτερος που όπως φαίνεται είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να βγάλει τον αδερφό του έξω από την κούνια.

Αρχικά ο μεγάλος αδερφός παίρνει στα χέρια του ένα παιδικό καρεκλάκι, το οποίο κουβαλά μέχρι την κούνια του μωρού και υπόλοιπα είναι κατηγορίας «Η μεγάλη απόδραση των 11». Τοποθετεί το καρεκλάκι μέσα στην κούνια, σκαρφαλώνει και μπαίνει κι ίδιος, στερεώνει το καρεκλάκι καλά αφού παραμερίσει μια κουβέρτα γιατί πάνω από όλα η ασφάλεια (!), ανεβαίνει στο καρεκλάκι και με στιβαρό ύφος λέει στον αδερφό του: «Φιν, κάνε αυτό!». Ανεβαίνει στο καρεκλάκι, σκαρφαλώνει ξανά στα κάγκελα και βγαίνει απ' έξω. Ο μικρός ακολουθεί πιστά τις οδηγίες αλλά κάπου διστάζει, οπότε ακούγεται ο «εγκέφαλος της απόδρασης» να του λέει: «Μπορείς να τα καταφέρεις! Έλα Φιν! Πήδα!», απλώνοντας τα χέρια του για να τον πιάσει.

Το σχέδιο στέφεται με απόλυτη επιτυχία, τα δυο αδέρφια πανηγυρίζουν το κατόρθωμα και μετά σαν κύριοι φεύγουν από το δωμάτιο.

Δείτε το βίντεο:

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Άψογα τα παιδάκια σε πρωτοβουλία και αυτενέργεια! Και να προσέχουν ήξεραν και να συνεργάζονται ήξεραν και αγαπούσαν πολύ το ένα το άλλο. Καλομεγαλωμένα παιδιά...