Η συγκινητική ιστορία πίσω από τη φωτογραφία του ζευγαριού που τους χώρισε ο αιφνίδιος θάνατος

Η συγκινητική ιστορία πίσω από τη φωτογραφία του ζευγαριού που τους χώρισε ο αιφνίδιος θάνατος Facebook Twitter
0

Η Saya Tomioka από το Όκλαντ επισκέφθηκε πέρυσι μαζί με τον φίλο της Griffin Madden για πρώτη φορά την Νέα Υόρκη και εκεί την Times Square, όπου ένας φωτογράφος τους απαθανάτισε σε ένα τρυφερό μεταξύ τους φιλί- μια φωτογραφία για την οποία ωστόσο δεν πήραν ποτέ αντίγραφο. 

Την περασμένη εβδομάδα όμως ο 23χρονος Griffin σκοτώθηκε σε ένα δυστύχημα, μαζί με άλλα 35 άτομα, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στην αποθήκη ενός κτιρίου -του Ghost Ship όπως αποκαλούνταν- κατά τη διάρκεια ενός πάρτι. Μέχρι στιγμής η αιτία δεν έχει αποσαφηνιστεί αλλά η πυροσβεστική εικάζει πως η φωτιά ξεκίνησε από βραχυκύκλωμα σε κάποιο ψυγείο. 

Μετά από αυτήν την τραγική εξέλιξη, η Saya αποφάσισε να μοιραστεί τον πόνο της στο Facebook σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ο φωτογράφος που τους είχε απαθανατίσει τότε και να πάρει στα χέρια της την τόσο ξεχωριστή και πολύτιμη πλέον φωτογραφία με τον αγαπημένο της, που δεν είναι πια στη ζωή. 

Η έκκληση της Saya μέσω Facebook κοινοποιήθηκε περίπου 300 φορές και κατάφερε τελικά να φτάσει και μέχρι τα αυτιά του πλανόδιου φωτογράφου Arken Avan, από το Κουίνς, που είχε τραβήξει την περιβόητη φωτογραφία, την οποία και της έστειλε. «Βασικά θυμάμαι ακόμη τα πρόσωπά τους γιατί έδειχνα τόσο αξιολάτρευτοι. Φωτογραφίζω ζευγάρια, τα λατρεύω. Φωτογραφίζω ο,τιδήποτε ρομαντικό, ο,τιδήποτε έχει να κάνει με την αγάπη. Είδα το κραγιόν της στο μάγουλό του και η ίδια έτρωγε μάλιστα ένα κουλούρι τη στιγμή που τους φωτογράφισα» λέει ο Arken.

Την φωτογραφία ανέβασε ο ίδιος ο Avan στο τοίχο της Saya στο Facebook, κι όπως λέει η 23χρονη κοπέλα μόλις την είδε άρχισε ταυτόχρονα να κλαίει και να γελάει ανεξέλεγκτα. Στη συνέχεια έγραψε και ένα μακροσκελές ποστ όπου μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον αγαπημένο της αλλά και την κοινή τους φωτογραφία, που επιτέλους κρατά στα χέρια της:

«Επιτέλους σε βρήκα. Έκλαιγα με αναφιλητά όταν είδα αυτή τη φωτογραφία στην αγκαλιά του Thom και μετά άρχισα να γελάω ανεξέλεγκτα. Η ζωή είναι τόσο παράξενη. Σε έχασα, αλλά ποτέ δεν έχω νιώσει πιο δυνατή στη ζωή μου. Στα τόσα πολλά χρόνια της αγάπης μαζί, έμαθα να είμαι δυνατή μέσα από εσένα. [...] Νιώθω ειρήνη. Σε αγάπησα ανοιχτά και αδιάκοπα από την πρώτη στιγμή που έπεσε το βλέμμα μου πάνω σου όταν ήσουν πρωτοετής στο UC Berkeley. Δεν μετανιώνω για τίποτα και δεν έχω καμία αμφιβολία πως αμφισβήτησες ποτέ την αγάπη μου για σένα. Γλυκέ μου, ξέρω πως με αγάπησε ακριβώς το ίδιο. Η αγάπη σου αντικατοπτρίζεται στην στήριξη που έχω τώρα από την οικογένεια και όλους σου τους φίλους. Περιβάλλομαι από την πιο όμορφη, ατέρμονη αγάπη των ανθρώπων που σε αγαπάνε. Θα μου λείψεις απελπιστικά. Σε όλους όσοι σε γνώριζαν θα λείψεις το ίδιο. Το φως σου άγγιξε τόσους μα τόσους ανθρώπους και μας δίδαξες/ συνεχίσεις να διδάσκεις να ζούμε τη ζωή μας το ίδιο γεμάτα, νεανικά και όμορφα όπως έκανες κι εσύ. Σου υπόσχομαι πως δεν θα σταματήσω ποτέ να χορεύω, θα χορεύω ακόμη πιο πολύ. Δεν θα σταματήσω ποτέ να γελάω, θα γελάω ακόμη πιο δυνατά. Δεν θα σταματήσω ποτέ να αγαπώ, θα αγαπώ ακόμη πιο περήφανα» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Saya.

* Με πληροφορίες από ABC

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης αφήνει κριτική πέντε αστέρων στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες

It's Viral / Ο Κασσελάκης άφησε κριτική στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες κι έβαλε «άριστα, πέντε αστέρια»

Δεκάδες σχόλια και αντιδράσεις στα social media για την κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να αποθεώσει το «Pura Vita» στις Σπέτσες, χωρίς να διευκρινίσει ότι η επιχείρηση του ανήκει
NEWSROOM