Ένας κακοποιημένος σκύλος δέχεται τρυφερό χάδι για πρώτη φορά

Ένας κακοποιημένος σκύλος δέχεται τρυφερό χάδι για πρώτη φορά Facebook Twitter
8

Αυτός ο σκύλος πέρασε μια ζωή κακοποίησης και βρέθηκε στις ακατάλληλες εγκαταστάσεις του κέντρου αδέσποτων ζώων στη Craiova Ρουμανία.

Η πόλη αυτή φημίζεται για την κακοποίηση ζώων ακόμη και στα καταφύγια και έχει μια θλιβερή πρωτιά σε αυτή την πρακτική.

Ο σκύλος έχει βιώσει τόσο πολύ βία που αδυνατεί πια να ξεχωρίσει το χάδι από το χτύπημα και όταν για πρώτη φορά τον αγγίζει το χέρι της  Monica Mitreanu ξεσπά σε λυγμούς. 

Το βίντεο είναι τραβηγμένο πριν από περίπου δύο μήνες. Το δύστυχο αυτό ζώο έχει σήμερα υιοθετηθεί από οικογένεια στη Βρετανία και έχει και πάλι εμπιστευτεί τους ανθρώπους, 

It's Viral
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Ενώ κάθε φορά που πιάνω σκυλάκι, γατάκι κτλ. πλένω σχολαστικά τα χέρια μου, όταν κινδυνεύουν δεν υπολογίζω τπτ. Κι αν εγώ που είμαι σιχασιάρα θα το έπαιρνα στην αγκαλιά μου από την πρώτη στιγμή να νιώσει τους χτύπους της καρδιάς μου μπας κι ανακουφιστεί, φαντάζομαι τι θα κάνατε όλοι εσείς που τα έχετε σαν παιδιά σας και ζείτε μαζί τους στα σπίτια σας. Το καλό που κάνετε μακάρι να πολλαπλασιάζεται και να σας επιστρέφει όταν το έχετε ανάγκη πιο πολύ!
Δεν έχω λόγια...αυτό το μικρούλι δεν είχε αισθανθεί ποτέ αγάπη...Τι πιο λυπηρό από ένα μωράκι που δεν εμπιστεύεται κανέναν, δεν αγαπάει κανέναν και κανείς δεν το αγαπάει; Πόσα άλλα ζωάκια έχουν βασανισθεί και δεν τα έχει βρει κανείς; Λυπάμαι ειλικρινά που κάποιοι νομίζουν ότι επειδή δεν μιλούν δεν έχουν και ανάγκη να νιώσουν την αγάπη και τη στοργή από κάποιον. Δε μιλούν γιατί δε χρειάζεται, μιλάνε τα ματάκια τους..
Ελάτε ρε παιδιά. Σπαραξε η καρδιά μου... όσο το έβλεπα στην αγκαλιά μου κοιμότανε ήσυχο, ευτυχισμένο και ξέγνοιαστο το δικό μου. Τι άδικο. Ψυχούλες μου καλές.
Είναι υπέροχη η πρωτοβουλία της κοπέλας, ωστόσο έχω την εντύπωση ότι η προσέγγισή της δεν ήταν σωστή. Μιας και το σκυλάκι ήταν τόσο κατατρομαγμένο, αγκαλιάζοντάς το αυτό πέρασε μερικές μαρτυρικές ακόμα στιγμές. Δεν θα ήταν καλύτερο το πρώτο διάστημα απλά να το τάιζε και να του χαμογελούσε; Εκτός και αν πέρασε από αυτά τα στάδια.
Δες τα πρώτα δευτερόλεπτα τσιρίγματος του σκύλου. Δεν μπορώ να φανταστώ να το αντιλαμβάνεται ως χάδι... Κοίτα τον τρόμο με τον οποίο κοιτά το χέρι. Έχω την εντύπωση ότι ακίνητο μένει απλά παγωμένο από τον τρόμο, όπως κάνουν και τα κουνέλια όταν τα χαϊδεύουν άγνωστοι.