Αυτός ο σκύλος νομίζει πως η ιδιοκτήτριά του στενοχωριέται στο μπάνιο κι όταν τη βλέπει κάνει κάτι απίστευτα γλυκό

Αυτός ο σκύλος νομίζει πως η ιδιοκτήτριά του στενοχωριέται στο μπάνιο κι όταν τη βλέπει κάνει κάτι απίστευτα γλυκό Facebook Twitter
0

Αυτή είναι η 24χρονη Rebecca Weaver με τον αρραβωνιαστικό της, που ζουν στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης μαζί με τον σκύλο τους τον Clark, έναν «σούπερ φιλικό και αστείο σκύλο» όπως λένε. 

Κι αυτό που κάνει κάθε φορά που τους βλέπει στη μπανιέρα τον κάνει την επιτομή της γλύκας...

Αυτός ο σκύλος νομίζει πως η ιδιοκτήτριά του στενοχωριέται στο μπάνιο κι όταν τη βλέπει κάνει κάτι απίστευτα γλυκό Facebook Twitter

Η Rebecca πρόσφατα παρατήρησε πως κάθε φορά που μπαίνει να κάνει μπάνιο, ο Clark έρχεται στην μπανιέρα και της πετάει μέσα το παιχνίδι του επειδή νομίζει πως εκείνη είναι στενοχωρημένη. Σημειωτέον πως ο ίδιος μισεί το μπάνιο. 

«Από τότε που μετακομίσαμε στο νέο μας σπίτι, το οποίο έχει μπανιέρα, έρχεται και μας φέρνει το παιχνίδι του. Εκεί που μέναμε παλιά είχαμε μόνο ντους», λέει η Rebecca. «Εννοείται πως αρχικά σκεφτήκαμε ότι απλώς ήθελε να παίξει αλλά προφανώς δεν ήταν αυτό το ζητούμενο, γιατί αν του πετάξεις το παιχνίδι εκνευρίζεται και δεν το κυνηγάει. Το μόνο που θέλει είναι να το κρατήσεις εσύ μέχρι να τελειώσεις το μπάνιο σου», προσθέτει. 

Okay but try to say no to me #ClarkTheMini

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clark The "Shower Dog" Mini (@clarkthemini) στις


Όπως λέει, γρήγορα κατάλαβαν ότι η κίνηση του Clark έχει αποκλειστικά συναισθηματικά κίνητρα. «Είναι το πράσινο παιχνίδι του και είναι το πιο αγαπημένο του από όλα. Πάντα περπατάει έχοντάς το μέσα στο στόμα του», εξηγεί η Rebecca, που απαθανάτισε το στιγμιότυπο με το κινητό της και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Twitter. 

Η ανάρτησή της είχε απίστευτη ανταπόκριση και πολύ σύντομα έγινε viral κι αυτή τη στιγμή μετρά περισσότερα από 200.000 retweets.

«Το βρήκα τρελό που το tweet έγινε viral αλλά χαίρομαι. Ο Clark μας κάνει τόσο ευτυχισμένους οπότε χαίρομαι για τη χαρά που έδωσε και σε άλλους», εξηγεί η Rebecca. 

Ravioli ravioli this is my favorite toyioli #ClarkTheMini

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clark The "Shower Dog" Mini (@clarkthemini) στις


Για την ιστορία ο Clark έχει δικό του λογαριασμό στο Instagram, που δημιούργησαν οι ιδιοκτήτες του πολύ πριν γίνει διάσημος λόγω του παιχνιδιού, κι εκεί δημοσιεύουν διάφορα βίντεο και φωτογραφίες του. 

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ