ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η φωτογραφία ενός γουρουνιού που «χαμογελάει» την ώρα που σώζεται από πλημμύρες έγινε viral στην Κίνα

Η φωτογραφία ενός γουρουνιού που «χαμογελάει» την ώρα που σώζεται από πλημμύρες έγινε viral στην Κίνα Facebook Twitter
0

Η φωτογραφία ενός γουρουνιού που χαμογελά τη στιγμή που οι διασώστες το απομάκρυναν από πλημμυρισμένη περιοχή, λόγω των καταρρακτωδών βροχών που έπληξαν το νότιο τμήμα της Κίνας, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Η εικόνα εμφανίστηκε για πρώτη φορά χθες στην Weibo, μια κινεζική πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, και άρχισε αμέσως να αναπαράγεται και να σχολιάζεται από τους χρήστες.

Στη φωτογραφία φαίνονται οι δύο διασώστες στην περιοχή Κουανγκσί Τσουάνγκ με πράσινες στολές να βγάζουν το γουρουνάκι από το νερό ενώ αυτό μοιάζει να χαμογελάει.


Η φωτογραφία χτύπησε ευαίσθητη χορδή χιλιάδων Κινέζων αποσπώντας πάνω από 3.000 σχόλια από το πρωί της Δευτέρας. «Ελπίζω ότι δεν θα γίνει λουκάνικο μετά τη διάσωσή του», σχολίασε ένας χρήστης του Weibo.

Υπήρξαν όμως και χιουμοριστικά σχόλια όπως: «Σταματήστε να τραβάτε τα αυτιά μου!» και «Τελείωσε, θα καταλήξω καπνιστό λουκάνικο».


Σημειώνεται ότι μεγάλες περιοχές του Κουανγκσί και του Τσιντζόου πλήγηκαν τον περασμένο μήνα από έντονες βροχοπτώσεις οι οποίες εντάθηκαν μετά και το πέρασμα του τυφώνα Χάτο ο οποίος σάρωσε την νότια Κίνα. 

Με πληροφορίες Daily Mail/ ΑΠΕ

It's Viral
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ