ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η φρικιαστική στιγμή που πύθωνας βγάζει ολόκληρο ελάφι που είχε καταβροχθίσει νωρίτερα (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η φρικιαστική στιγμή που πύθωνας βγάζει ολόκληρο ελάφι που είχε καταβροχθίσει νωρίτερα (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) Facebook Twitter
3
Η φρικιαστική στιγμή που πύθωνας βγάζει ολόκληρο ελάφι που είχε καταβροχθίσει νωρίτερα (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ) Facebook Twitter

Την παράξενη αλλά και φρικιαστική στιγμή που ένας πύθωνας βγάζει ένα ολόκληρο ελάφι, το οποίο είχε καταβροχθίσει λίγο νωρίτερα, κατέγραψαν σε βίντεο οι κάτοικοι ενός χωριού στην Ινδία. 

Το βίντεο ξεκινά δείχνοντας το τεράστιο φίδι να έχει το στόμα του διάπλατα ανοικτό, ενώ στη μέση του σώματός του διαγράφεται ένας τεράστιος όγκος- το ελάφι που είχε σκοτώσει και καταπιεί προηγουμένως. Στη συνέχεια, καταγράφεται λεπτό προς λεπτό η προσπάθειά του να βγάλει το ελάφι, κάνοντας αργές κινήσεις με το σώμα του, ενώ το «γεύμα» την ίδια στιγμή αρχίζει να αλλάζει θέση και να μετακινείται προς το στόμα του. Η διαδικασία διαρκεί αρκετά λεπτά, μέχρι που ο πύθωνας κατορθώνει τελικά να βγάλει ακέραιο το νεκρό ελάφι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το φίδι είχε επιτεθεί στο ελάφι την προηγούμενη μέρα, κοντά σε ένα ρυάκι και μετά από μια σύντομη μάχη, το καταβρόχθισε. Ύστερα, παρέμεινε κοντά στο σημείο, προκειμένου να χωνέψει το ζώο. Όταν διαπίστωσε πως είναι αδύνατον να καταφέρει να χωνέψει το ελάφι, που αποδείχθηκε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού από αυτήν που μπορούσε να διαχειριστεί, έπεσε σε κώμα. Κάτοικοι του χωριού, βλέποντας το θέαμα, πλησίασαν τον πύθωνα και τον σκούντηξαν με ξύλα για να δουν αν είναι ζωντανός. Αυτό είναι και που, όπως φαίνεται, τον «ξύπνησε» και άρχισε να αποβάλλει το ελάφι.

Δείτε το βίντεο:

It's Viral
3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ