Γνωρίστε τον "Uncle Fat", τον πίθηκο που κινδύνευσε να πεθάνει από το junk food

Γνωρίστε τον "Uncle Fat", τον πίθηκο που κινδύνευσε να πεθάνει από το junk food Facebook Twitter
1
Γνωρίστε τον "Uncle Fat", τον πίθηκο που κινδύνευσε να πεθάνει από το junk food Facebook Twitter

Ο "Uncle Fat" ήταν διάσημος στην Ταϊλάνδη και τώρα έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, όχι μόνο λόγω του αφύσικου για μακάκο βάρος του, αλλά και για την ανευθυνότητα των τουριστών να τον ταΐζουν με junk food, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του.

Ο συμπαθέστατος πίθηκος έφτασε να ζυγίζει 30 κιλά -τρεις φορές το βάρος ενός φυσιολογικού εκπροσώπου του είδους του- ακριβώς επειδή, όπως πολλά ζώα που βρίσκονται σε πάρκα άγριας ζωής στην Ταϊλάνδη τρώνε τις λιχουδιές που τους δίνουν οι επισκέπτες.

Ο συγκεκριμένος έδειχνε μία προτίμηση σε burgers, αναψυκτικά και γλυκά και κάπως έτσι δημιουργήθηκε αυτή η τεράστια κοιλιά, που, κατά τους διασώστές του, ήταν σημάδι ότι το ζώο σύντομα θα ασθενούσε από διαβήτη και καρδιακά νοσήματα και θα πέθαινε.

Τώρα βρίσκεται σε αυστηρή δίαιτα, ενώ κτηνίατροι και όσοι φροντίζουν τα ζώα επιμένουν ότι δεν πρέπει οι επισκέπτες να τους δίνουν λιχουδιές, καθώς, το θέαμα είναι διασκεδαστικό, αλλά τους κάνουν κακό.

It's Viral
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Σε γνωστο Aquarium του εξωτερικου εχω πετυχει χελωνα θαλασσης που ετρωγε κρυφα οσα αφηνε στο ''πιατο'' του ενα μεγαλο ψαρι (δεν θυμαμαι τι ηταν). Πηρε πολλα κιλα τρωγοντας μακαριως, μεχρι που οι υπευθυνοι πηραν χαμπαρι τι γινοταν κ παχαινε κ την υπεβαλαν σε διαιτα!Θα ορκιζομουν οτι ειχε περιλυπο υφος!!Ειχαμε στεναχωρηθει ολοι οι επισκεπτες για τη λαιμαργη κ πονηρουλα Καρετα!